Vill du säsongsjobba med gröna växter och maskiner?

Som säsongsanställd bidrar du till Poseidons ständiga arbete för ett ekologiskt hållbart samhälle. Du kommer att arbeta praktiskt med trädgårdsskötsel och avfallshantering – i ett engagerat gäng som gör det tryggt och trivsamt för våra hyresgäster!

Säsongsanställd trädgård mars-oktober

Att jobba med trädgård hos oss på Poseidon är ett allsidigt lagarbete, lett av våra miljövärdar. Här kommer du och dina jobbarkompisar att bidra till fina och rena gårdar där våra hyresgäster trivs och känner trygghet. I jobbet ingår bland annat att klippa gräs, rensa ogräs, plantera sommarblommor, köra och sköta om våra gräsklippare och trimmers, arbeta med avfall och hålla ordning och reda i våra miljörum.

Göra det trivsamt för våra hyresgäster

Vi söker dig som gillar att arbeta i grupp och hålla på med praktiska saker, som här mest blir utomhus. Du ska ha fyllt 18 år, inneha minst AM körkort eller traktorkort, B-körkort är en merit. Har du erfarenhet av trädgårdsarbete är det en fördel och har du gått en trädgårdsutbildning är det en merit. Det viktiga är att du vill ta i och vara en extra kraft ute på våra gårdar – för våra hyresgästers bästa.

Veta mer?

Tjänsten som säsongsanställd trädgård sträcker sig under perioden mars till och med oktober 2020, med arbetstider beroende på behoven på våra åtta olika distrikt. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår personalchef Gunilla Eriksson på telefon 031-332 10 60 samt vår fackliga
representant Jan-Olov Isacsson på telefon 031-332 13 23. Vi vill ha din ansökan via mejl senast den 19 januari 2020 till jobbansokan@poseidon.goteborg.se.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi drygt 27 000 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.