TV & bredband

Din lägenhet är utrustad med ett öppet fibernät med hög kapacitet. Via fibernätet kan du beställa digitala tjänster inom tv, telefoni och internet från ett flertal olika leverantörer.

Du ansluter till nätet via mediaboxen, som oftast sitter i vardagsrummet. För att se vilka tjänsteleverantörer som finns och beställa en tjänst i nätet, besök www.framtidensbredband.se.

Eftersom sändningarna i fibernätet är digitala behöver du beställa en tjänst från en tv-leverantör och installera en IPTV-box för att kunna ta emot tv-sändningar. IPTV-boxen levereras av den tjänsteleverantör du väljer.

När du tecknar ett tv-abonnemang ingår boxen i de flesta leverantörers erbjudande till en låg kostnad eller ingen alls. Tänk på att du måste använda en IPTV-box från din tjänsteleverantör. Inbyggda tv-boxar fungerar inte i fibernätet.

Subvention av IPTV-boxen

Om du väljer ett mindre tv-paket kan du få kostnaden subventionerad av Poseidon. Det finns ett antal utvalda tv-paket som berättigar till subventionen. Erbjudandet gäller endast en gång per lägenhet och gäller inte för nyproducerade lägenheter.

För att läsa mer och hitta blanketter för subvention klicka här.

Frågor om tv & bredband?

  • Har du problem med din tjänst (tv/bredband/telefoni) – kontakta din tjänsteleverantör
  • Har du frågor om subvention – ring vår växel på tel 031-332 10 00

Du beställer dina digitala tjänster via Framtidens Bredband