Tillval

Poseidon ger dig möjlighet att göra standardhöjande tillval för ditt hem. De tillval du kan göra beror på många saker: bland annat på var du bor, om en renovering är på gång i området, om lägenheterna i ditt område nyligen renoverades och din lägenhets tekniska förutsättningar.

Tillval kan vara klinker i hallen, tvättmaskin, innerdörrar, duschvägg eller vitvaror m m i köket. Varje tillval är prissatt separat och du betalar för de tillval du gör med en höjning av månadshyran. Tillvalet blir en permanent del av din lägenhet. Om du till exempel väljer en diskmaskin som tillval kommer den att ingå i din lägenhet framöver och du får den servad och utbytt vid behov.

Här kan du se de tillval som finns och vad de kostar:

Tillval för lägenheten, PDF anpassad för mobil

Tillval för lägenheten, PDF anpassad för dator

 

Kan jag beställa tillval?

Vi strävar efter att så många som möjligt ska kunna beställa tillval, men ibland går det inte att uppfylla alla önskemål. Det kan till exempel bero på att din fastighet eller lägenhet har tekniska begränsningar för tillval eller att vi inte erbjuder ett visst tillval i ditt område. Du kan göra tillval som höjer din hyra med max 400 kronor per månad. Sen får du vänta till nästa år om du vill beställa ännu fler tillval. Tänk också på att du behöver ha dina hyresbetalningar gjorda i rätt tid och ingen skuld till Poseidon för att kunna beställa.

Du kan behöva betala ett restvärde

Vi på Poseidon arbetar alltid för en minimal miljömässig påverkan och bästa ekonomi för så många som möjligt. Därför byter vi ogärna ut inredning och material som fortfarande har sin funktion kvar. Är det ekonomiska värdet inte avskrivet på en produkt som du vill byta ut mot ett tillval, behöver du först betala ett restvärde. Läs mer om vad som gäller kring detta i pdf:en ovan.

Se alla tillval på Poseidon+

I vår butik Poseidon+ vid Olskrokstorget visar vi alla tillval. Här kan du klämma och känna på aktuella tillval. Under 2017 öppnar vi upp butiken successivt för alla våra hyresgäster. Du får mer information när vi öppnar upp butiken för ditt område!

Sugen att beställa tillval?

Är ditt område ännu inte hänvisat till butiken – prata med din husvärd!
Bor du i distrikt Öster, Väster och Angered – vänd dig till vår butik Poseidon+

Läs mer om Poseidon+ här

När hantverkarna kommer

För att installationen av ditt tillval ska gå snabbt och smidigt finns det några saker du måste förbereda. Till exempel se till att vara hemma på utsatt tid och plocka undan så att hantverkarna kommer fram.

Läs mer om vad du behöver förbereda inför installation

Bild på kök med nya luckor och ny diskho

På Poseidon+ kan du klämma och känna på alla våra tillval!