Vill du göra tillval?

På vår tillvalsbutik Poseidon+ vid Olskrokstorget kan du göra standardhöjande tillval för ditt hem. Du betalar med en höjning av hyran.

Tillvalen du kan göra ändras årligen – och beror på många saker som var du bor, om en renovering är på gång i området, om lägenheterna i ditt område nyligen renoverades och din lägenhets tekniska förutsättningar.

Tillval kan vara exempelvis parkett i hallen, egen tvättmaskin, säkerhetsdörr eller vitvaror och annat till köket. Varje tillval är prissatt separat och blir en permanent del av din lägenhet. Om du till exempel väljer en diskmaskin som tillval kommer den att ingå i din lägenhet framöver och du får den servad och utbytt vid behov.

Kan jag beställa tillval?

Vi strävar efter att så många som möjligt ska kunna beställa tillval, men ibland går det inte att uppfylla alla önskemål. Det kan till exempel bero på att din fastighet eller lägenhet har tekniska begränsningar för tillval eller att vi inte erbjuder ett visst tillval i ditt område.

Du kan göra tillval som höjer din hyra med max 400 kronor per månad. Sen får du vänta till nästa år om du vill beställa ännu fler tillval. Tänk också på att du behöver ha dina hyresbetalningar gjorda i rätt tid senaste året, och inte har någon skuld till Poseidon, för att kunna beställa.

Du kan behöva betala ett restvärde

Vi på Poseidon arbetar alltid för en minimal miljömässig påverkan och bästa ekonomi för så många som möjligt. Därför byter vi ogärna ut inredning och material som fortfarande har sin funktion kvar. Är det ekonomiska värdet inte avskrivet på en produkt som du vill byta ut mot ett tillval, behöver du först betala ett restvärde. Se mer om det i frågor och svar.

Vilka tillval får jag göra 2020?

Just nu kan man tyvärr inte göra tillval för köksrenovering med nya köksluckor och bänkar etc. Vi väntar där på nya avtal, som beräknas vara på plats 1 mars 2020. Välkommen hit då för beställning av köksrenovering! I slutet av februari kommer du som är hyresgäst hos oss få information om vilka tillval som är möjliga att göra under 2020. Håll då utkik i trapphuset.

Vi hjälper dig med tillvalen på Poseidon+

Ring gärna först, om du vill veta om ett tillval funkar i din lägenhet.
Kom ihåg att ta med legitimation, om du ska göra tillval i butiken.
Det är bara den som står på kontraktet som kan göra tillval.

Borgaregatan 16, Olskrokstorget
Tel: 031-332 12 90
butiken@poseidon.goteborg.se
Du kan även kontakta butiken via frågeformuläret här på hemsidan.

Öppettider:
Måndag, tisdag, torsdag kl 12-16
Onsdag kl 12-18
Fredag kl 9-12

Obs! Tisdag 31/3 stänger vi butiken klockan 14:30 på grund av utbildning.
Öppet kl 12-14.30 alltså.

Bild på kök med nya luckor och ny diskho

Tyvärr kan du inte göra tillval för köksrenovering just nu. Håll ut till
den första mars!