Bil och parkering

Som hyresgäst hos Poseidon har du i de flesta områden möjlighet att hyra parkeringsplats på utomhusparkering eller i ett garage. Du söker och skriver kontrakt för p-platser själv här på hemsidan.

Säga upp parkering

När lägenheten sägs upp, sägs eventuell p-plats som du hyr av oss upp automatiskt. Vill du bara säga upp p-platsen kan du enkelt göra det själv via Mina sidor och signera med BankID.

Bilpool

I vissa av våra områden  – Linné, Väster och på Norra Ågatan – finns bilpooler som man kan vara med i om man vill. Poseidon samarbetar med Sunfleet, som endast använder miljöbilar.

Vill du ha information om Sunfleet kan du gå in på deras hemsida www.sunfleet.com och läsa mer. Vill du gå med i bilpoolen, kontakta först ditt distrikt för att få en kod som du behöver för att registrera dig på Sunfleets hemsida.

P-assistans

På några av våra distrikt ingår servicen P-assistans när du hyr en p-plats. Kolla med ditt distrikt vad som gäller där just du bor. P-assistans är en kostnadsfri hjälp om du får problem med bilen på din parkering, till exempel vid inbrott, startproblem eller punktering. P-assistans är ett samarbete med Solid Försäkrings AB. Det är bara att ringa – dygnet runt, året om.
Telefonnummer: 013-13 13 13.
Läs mer om vad som ingår i avtalet här: P-assistans. (PDF)

P-assistans är en kostnadsfri hjälp om du får problem med bilen på din parkering.