Hoppa till innehåll

Vill du bidra till ett bättre Gbg? Säsonga hos oss!

Vill du hänga med oss på vår resa mot tryggare och mer trivsamma utemiljöer för våra hyresgäster? Under mars till september behöver vi fler noggranna, schyssta och handlingskraftiga kollegor till våra utemiljöer och miljörum.

Vi har ett viktigt uppdrag att skapa trygga och trivsamma områden i vår stad. Här bidrar du och dina miljövärdskolleger till att skapa gårdar där våra hyresgäster både trivs och känner trygghet. I jobbet som säsongsanställd hos oss ingår bland annat att klippa gräs, rensa ogräs, plantera sommarblommor, köra och sköta om våra maskiner och arbetsredskap, hålla ögonen öppna för otrygga miljöer, arbeta med avfall och hålla ordning och reda i våra miljörum. Din närvaro på våra gårdar och i miljörum gör dem tryggare för hyresgästen. Du ingår i en grupp där arbetsdagen är allsidig och lagarbete är en självklarhet, med våra miljövärdar som handledare.

Välkommen till ett schysst och handlingskraftigt lag!

Vi söker dig som gillar att jobba utomhus i grupp, med praktiska och fysiska sysslor – och som tar ett naturligt, engagerat ansvar både i kontakten med hyresgäster och jobbarkompisarna. Du har en god arbetsmoral med förmåga att både lyssna av gruppen och jobba självständigt med handlingskraft.

Du ska ha fyllt 18 år och inneha minst AM körkort eller traktorkort. Har du B-körkort är det en merit. Erfarenhet från tidigare trädgårdsarbete är en fördel och har du utemiljöbranschens yrkesbevis i skötsel och förvaltning av utemiljö eller motsvarande utbildning är det en merit.

För att lyckas i ditt nya arbete behöver du kunna förstå svenska i tal och skrift. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund. Hos oss får du vara med och utvecklas och göra skillnad. Vi bygger plats för dig!

Vill du veta mer om jobbet som säsongsanställd?

Tjänsten sträcker sig under perioden april till september 2022. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta utemiljöcontroller Anna Klarqvist på 031-332 1069 eller HR-chef Gunilla Eriksson på 031-332 10 60. Vår fackliga representant är Per-Åke Westlund, tel 031-332 13 64.

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2022. Vänta inte med din ansökan om du är intresserad, då intervjuer sker löpande.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 27 300 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i sju distrikt, nära våra hyresgäster.

Ansök här