Hoppa till innehåll

Vill du jobba med oss i sommar?

Är du sugen på att sköta rabatterna och hålla rent och snyggt runt våra hus i sommar? Eller med att ordna aktiviteter för yngre barn i våra områden? Då ska du söka sommarjobb hos oss på Poseidon!

Sommarjobb ute bland våra gårdar

För våra sommarjobb ute på våra gårdar, ska du vara mellan 16 och 20 år. Du kommer att jobba med utemiljöskötsel ihop med ett team med andra sommarjobbare. Jobbperioden är under sommarlovet, och du behöver kunna jobba minst fyra veckor.

Du kan även söka jobb som sommarvärd

Sommarvärdarna arbetar kl 13-20 med att ordna aktiviteter för de yngre barnen. För att söka jobb som sommarvärd ska du kunna jobba under fyra veckor i sommar och vara 18-25 år. Vi kräver utdrag från belastningsregister när du ska arbeta med barn.

Välkommen med din ansökan senast den 29 februari 2024. Du anger i din ansökan vilken period du kan jobba, och vilket jobb du är intresserad av – sommarjobbare eller sommarvärd. Vi hörs!

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 28 300 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i sju distrikt, nära våra hyresgäster.

Ansök här