Hoppa till innehåll

Kom och utveckla Angered eller västra Göteborg med oss!

Nu söker vi fler engagerade husvärdar som ser till våra hyresgästers boende i våra distrikt Angered och Väster. Det blir du som förvaltar deras lägenhet och det är dig de vänder sig till både kring tekniska frågor och trivsel.

Är du händig och trygg och vill vara med på resan och bygga upp vår superförvaltning i våra distrikt Angered eller Väster? Här fokuserar vi på utveckling av våra hus och boendemiljön samtidigt som vi visar nolltolerans mot otrygghet och nedskräpning. Ditt jobb blir att lyssna in hyresgästerna och se till att de trivs med sitt boende och med oss på Poseidon. Rollen är bred, den ena dagen inte är den andra lik – det som genomsyrar jobbat är en hållbar förvaltning av husen med lagarbete och hyresgästens trivsel i fokus.

Parallellt med att du ser till att hyresgästen trivs hos oss, ansvarar du för skötseln av fastigheter och lägenheter. För att lyckas i rollen krävs det att du är lyhörd, händig och ser till att jobbet blir gjort. I jobbet ingår det att introducera hyresgäster till boendet, handlägga felanmälan, utföra reparationer och rondering samt bedöma reparationer utförda av entreprenör. Du medverkar även i planeringen av underhåll, handlägger fastighetsskador och genomför olika besiktningar. Målsättningen är att våra lägenheter ska förvaltas på ett långsiktigt och kostnadseffektivt sätt, i nära dialog med hyresgästen.

Händig och lyssnande med samhällsintresse

Husvärden är vårt ansikte utåt så du måste tycka om att jobba med människor. Du har ett socialt patos, är tydlig, engagerad och trevlig och förstår vikten av att återkoppla till hyresgäst och leverantörer. Förutom gymnasiekompetens vill vi att du har dokumenterad utbildning inom fastighetsförvaltning och/eller erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen. Vi förutsätter att du har körkort. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det avgörande är din personliga lämplighet och drivkraft. Hos oss får du vara med på resan att bygga ett tryggare, mer trivsamt och attraktivt Göteborg. Och samtidigt utveckla dig själv som person och yrkesmänniska. Vi bygger plats för dig!

Vill du veta mer?

Tjänsten som husvärd är på heltid och tillsvidare. Har du frågor eller vill veta mer: Kontakta fastighetsförvaltare Roger Petersson på 031-332 15 70 för tjänsten i Angered. Kontakta fastighetsförvaltare Filip Saari på 031-332 13 46 eller distriktschef Chreismer Ericzon på 031-332 13 42 för tjänsten i distrikt Väster. Vår fackliga representant är Per-Åke Westlund, honom når du på telefon 031-332 13 64 eller per-ake.westlund@poseidon.goteborg.se.

Välkommen med din ansökan senast den 30 januari 2022.  Ange i ansökan i vilket distrikt du helst jobbar i. Vi intervjuar sökande löpande.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 28 000 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i sju distrikt, nära våra hyresgäster.

Ansök här