Hoppa till innehåll

Är du en trygg person som vill göra positiv skillnad för våra hyresgäster?

Tre glada personer i Trygghetsvärdsuniformer. En tjej, en äldre man och en kille med träd bakom och ett vitt flerfamiljshus. Uppe till vänster en illustration i form av ett grönt ankare

 

År 2025 har vi på Poseidon som mål att inte finnas på polisens lista över särskilt utsatta områden i Göteborg. En viktig ingrediens för det är våra fantastiska trygghetsvärdar.

Gör en viktig insats som trygghetsvärd hos oss
Som trygghetsvärd på Poseidon får du vara med och sprida lugn i våra kvarter under kvällar och helger, när vår dagtidspersonal har gått hem för dagen. Du blir en i teamet som bidrar till att våra utvecklingsområden är attraktiva platser att bo på och besöka. Din primära arbetsuppgift blir att jobba relationsskapande och gränssättande ihop med arbetskamraterna i Trygghetsgruppen genom att finnas tillgänglig för de som bor och verkar i området.

Så här kommer du att jobba

En tjej med svart och orange Trygghetsvärdsjacka, med armarna i kors i kontorsmiljö. Uppe till vänster ett petrolfärgat ankare.SERVICE OCH TRYGGHET För att ge en hög service och trygghet till våra hyresgäster arbetar vi för snabba vägar från upptäckt till åtgärd.
HELT, RENT OCH SNYGGT
Som trygghetsvärd utför du, vid sidan av relationsskapandet och det gränssättande arbetet, åtgärder som att smörja och skruva fast lås, plocka bort skräp och annat brandfarligt material enligt vårt koncept Helt, rent och snyggt, och att rapportera brister som rör utrymmen utanför lägenheterna och i utemiljön. Därmed söker vi dig med en lika hög servicekänsla som ett lösningsfokuserat och flexibelt arbetssätt.
FÖREBILD OCH RELATIONSSKAPARE Att skapa relationer och samverka med övriga aktörer i stadsdelen ser vi som ett naturligt moment i rollen som trygghetsvärd. Vi ska finnas tillgängliga för de som bor i området. Via trygghetsvandringar besöka fritidsgårdar och bibliotek, samt med andra trygghetsskapande insatser blir trygghetsgruppen förebilder med goda relationer till de boende.
TILLSAMMANS I ETT LAG Tillsammans är vi en viktig kugge i vår nya så kallade superförvaltning, där vi från 2020 strukturerat lägger fokus på att trygghetssäkra såväl våra hus som utemiljöer. Som trygghetsvärd tjänstgör du ihop med en eller flera trygghetsvärdskollegor och en arbetsledande trygghetsvärdsamordnare. Du rapporterar direkt till trygghetvärdssamordnaren på distriktet.

Schysst och lyssnande med tydliga gränser

Vi söker dig med relevant arbetslivserfarenhet där du kanske har arbetat inom socialt arbete eller har erfarenhet inom hantverkaryrken. Som person är du schysst, lyssnande och har lätt för att skapa nya kontakter. Du är trygg och mogen och ger ett förtroendegivande intryck samtidigt som du är tydlig och duktig på att sätta gränser. Vidare har du en god inblick i kulturer och kunskap om olika strukturer i samhället. Vi ser gärna att du pratar flera språk där svenska i tal och skrift är ett krav. I denna tjänst är det även krav på B-körkort. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Hos oss får du vara med och utvecklas och göra skillnad. Vi bygger plats för dig!

Heltid kvällar och helg

Din tjänst är på heltid som startar med en 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är förlagda kl 15.00-23.00 på kvällar och helger enligt ett rullande 6-veckors schema. Var sjätte vecka tjänstgör du 10.00-17.00 där du arbetsleder vår ”helger och lov- satsning.

Vill du veta mer?

Då är du välkommen att kontakta:

Christian Eldstaf, trygghetschef Angered 031-332 15 87 eller christian.eldstaf@poseidon.goteborg.se
Rejan Rashid, trygghetschef Väster 031- 332 13 33 eller rejan.rashid@poseidon.goteborg.se
Pascal Guldalian, trygghetsvärdssamordnare Väster 031-332 13 13 eller pascal.guldalian@poseidon.goteborg.se
Carl Blixt, utvecklingschef Backa 031-332 14 82 eller carl.blixt@poseidon.goteborg.se
Samir Gadré, trygghetsvärdssamordnare Backa 031-332 14 95 eller samir.gadre@poseidon.goteborg.se
Gunilla Eriksson, HR-chef 031-332 10 60, gunilla.eriksson@poseidon.goteborg.se
Per-Åke Westlund, facklig representant 031-332 13 64 eller per-ake.westlund@poseidon.goteborg.se

Ange i ansökan vilket distrikt du helst jobbar i. Vi intervjuar sökande löpande och gör bakgrundskontroll på slutkandidater. Vi ser fram emot din ansökan.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 28 500 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i sju distrikt, nära våra hyresgäster.

Ansök här