Hoppa till innehåll

Är du en schysst ledartyp? Vi söker dig som vill samordna våra handledare och ferieungdomar i sommar!

Har du hört talas om oss på Poseidon? Vi är ett fastighetsbolag som jobbar hårt för att skapa trygga och trivsamma boendemiljöer för alla våra hyresgäster: från barn och ungdomar, till äldre.Nu söker vi feriejobbssamordnare som inspirerar och leder våra handledare och sommarjobbande gymnasieungdomar i sommar!

Vi på Poseidon jobbar för att erbjuda trygga boendemiljöer i Göteborg, så att våra hyresgäster har möjlighet att både växa och trivas. En del av det är att vi erbjuder sommarjobb för ett 500-tal ungdomar varje sommar. Och det är där du kommer in i bilden som feriejobbssamordnare och ansvarar över ett av våra distrikts sommarjobbsinsatser.

Schysst, engagerad och flexibel ledare med god planeringsådra

I rollen som feriejobbssamordnare kräver vi en schysst, engagerad och flexibel person med starka ledaregenskaper och förmåga att hantera varierande arbetsuppgifter inom fastighet- och utemiljö. Du kommer att ansvara för arbetet med distriktets sommarjobbsinsats för ferieungdomar och handledare. Du deltar också kontinuerligt operativt, som en god förebild och handlingskraftig lagmedlem, i handledarnas och de sommarjobbande gymnasieungdomarnas arbete ute bland våra hus och gårdar.

Till en början innebär din roll att tillsammans med utvecklingsledare organisera och planera sommarens arbetsuppgifter för ferieungdomarna. Vidare under sommaren ansvarar du för den praktiska ledningen, blir handledarnas närmsta kontakt som även deltar operativt i arbetet. Totalt har vi ferieungdomar hos oss i 9 veckor som arbetar i perioder om tre veckor, sedan kommer det nya ungdomar. Du förväntas kunna arbeta hos oss under hela sommaren under cirka 4 månader, med början i maj eller enligt överenskommelse med distriktet.

Självklar ledare med följande ansvarsområden:

– Leda, organisera och planera arbetsuppgifter för ferieungdomar tillsammans med handledare.
– Fungera som en länk mellan ungdomarna, handledarna och hyresgästerna
– Kontinuerligt visa vägen genom din egen arbetsinsats
– Hantera och lösa eventuella konflikter som uppstår
– Ansvara för distribution av material till handledarna och säkerställa att resurser är tillgängliga när det behövs
– Ansvara för att gå igenom inkomna arbetsorder och besikta utförda arbeten.
– Vid behovs rycka in som handledare om någon av dem är frånvarande.

För att vara framgångsrik i rollen som feriejobbssamordnare bör du:
– Vara en schysst, handlingskraftig, lyssnande, lagspelande ledare
– Ha en stark organisatorisk förmåga att effektivt planera och genomföra insatsen
– Kunna kommunicera effektivt samt ha en förmåga att skapa goda relationer
– Ha erfarenhet av liknande uppdrag och känner dig trygg i rollen som samordnare
– Vara studerande eller ha en examen inom samhälls- eller beteendevetenskapligt område, fastighetsbranschen alternativt annan inriktning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
– Vara en inspiratör som visar vägen, med ditt ledarskap och din egen arbetsinsats
– Vilja vara en del av lösningen för dina kollegor, hyresgästerna och staden Göteborg
– Inneha B – körkort.

Vill du växa med oss? Vi bygger plats för dig

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund, erfarenheter och språkkunskaper. I din roll kommer du som del i Sveriges största allmännytta få bidra som nyckelspelare i att främja en positiv boendemiljö och engagera våra sommarjobbare. Vi erbjuder en positiv arbetsmiljö där som strävar efter att skapa trivsel och ger dig möjlighet att växa i din roll. Vi bygger plats för dig!

Låter det här som ett jobb för dig?

Du får en heltids anställning med arbetstid måndag till fredag under cirka 4 månader, med början i slutet av maj eller enligt överenskommelse med distriktet. Välkommen med din ansökan senast 29 februari. Urval och intervjuer sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan. Ange preferens på distrikt: Väster, Angered eller Hisingen i din ansökan. Så du vet kommer vi att be slutkandidater om utdrag ur belastningsregistret.

Hoppas att vi ses i sommar!

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 28 300 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i sju distrikt, nära våra hyresgäster.

Ansök här