Hoppa till innehåll

Nu behöver vi fler engagerade medarbetare till vårt team med uthyrare på Olskrokstorget.Du stöttar människor i uthyrningsprocessen och blir den första viktiga kontakten många har med Poseidon.

För många av våra hyresgäster blir du den första kontakten de har med Poseidon. Du vägleder och stöttar genom uthyrningsprocessen, och berättar vad som gäller när man bor hos oss. Våra befintliga hyresgäster servar du kring frågor om uthyrning, som andrahandsuthyrning, omflyttning eller övertag av kontrakt. Du jobbar även med omflyttningar i samband med renovering av fastigheter.

Arbetet innebär ett nära samarbete med husvärdarna på våra åtta distrikt och vår tillvalsbutik Poseidon+. Andra du samarbetar med är exempelvis Boplats Göteborg och Göteborgs stad.

Här blir du en i gänget av uthyrarkolleger i vår centrala uthyrningsorganisation där ni jobbar jämte varandra i fräscha lokaler på Olskrokstorget.

Positiv och tydlig med ordningssinne

Vi söker dig som är utåtriktad och driven, och trivs bra med täta kundkontakter. Du har lätt för att samarbeta, är tydlig i din kommunikation och gillar att jobba självständigt. En förutsättning är att du tycker om administrativt arbete.

Meriterande är om du har vana från fastighetsbranschen, gärna som uthyrare, och viss kunskap om hyresjuridik. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund, erfarenheter och språkkunskaper.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta marknadschef Lars Halling på telefon 031- 332 11 48 eller via mejl lars.halling@poseidon.goteborg.se. Facklig representant är Per Olsson, 031-332 15 27 eller per.olsson@poseidon.goteborg.se.

Vi vill ha din ansökan via mejl senast 29 september till jobbansokan@poseidon.goteborg.se.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 27 000 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt, nära våra hyresgäster.