Jobba hos oss

Vill du bli en av oss? Vi letar alltid efter nya talanger. Kanske planerar du ett ex-jobb, letar praktik eller funderar på att byta jobb? Om du vill göra en spontanansökan, maila till jobbansokan@poseidon.goteborg.se

Fastighetsakademin

Vill du utbilda dig inom fastighetsbranschen? Då kan Fastighetsakademin vara något för dig!
Fastighetsakademin är en yrkeshögskola i Göteborg som ägs och drivs av ett 50-tal aktörer; både offentliga och privata fastighetsbolag. De flesta är verksamma i Västsverige. Framtidenkoncernen är ett av de kommunala bolag som är med och driver Fastighetsakademin och som varje år tar emot praktikanter till sina bostadsbolag som Poseidon, Bostadsbolaget, Familjebostäder och Gårdstensbostäder. Sedan år 1999 har över 2000 medarbetare utbildats och arbetar nu inom fastighetsbranschen. Läs mer och ansök till Fastighetsakademin här:

Verklig nytta och glädje

Det ska vara kul att gå till jobbet. Det är vår övertygelse för att kunna göra ett bra jobb. Och vi har ett viktigt jobb att utföra för Göteborg och för våra hyresgäster. Som medarbetare på Poseidon får du vara med och bygga framtidens Göteborg!

Vår kompass i vardagen är att skapa ”verklig nytta och glädje”. Alla som jobbar hos oss har rätt att ställa sig frågan vilken verklig nytta gör det här och till glädje för vem? Med vår kompass som ständig vägvisare säkerställer vi att vi lägger tid på rätt saker. Och att det blir meningsfullt att gå till jobbet varje dag.

Våra värderingar

Våra sju värderingar är vägledande i allt vi gör. Värderingarna bygger på principen om allas lika värde och beskriver hur vi förhåller oss till varandra, vårt uppdrag och våra kunder:
• Vi är professionella
• Vi väljer samverkan
• Vi tar personligt ansvar
• Vi har integritet
• Vi vill utvecklas
• Vi är varsamma om naturen
• Vi bejakar mångfald

Människor som jobbar