Gå på festival på lördag, men kom inte dit!

Publicerad 22 juli, 2020

Affisch Shortvalley Festen med test livestream 25 juli på FB, Youtube, Instagram och Twitch. Hitta streamsen på devorg.se

Det där lät konstigt. Men grejen är att du kan uppleva festivalen hemma vid datorn, paddan eller telefonen i år. Den livestreamas nämligen. Så varmt välkommen lördag 25 juli och ha det så trevligt!

ShortValleyFesten är en ny festival i Kortedala som tagits fram av en av våra hyresgäster i Kortedala, Samir Cliff Gadré och hans kompanjon Erik Norder som också bor i Östra Göteborg. De ville rikta fokus mot stadsdelen där de själva också bor.

– Kortedala är en vacker stadsdel och ett mysigt område som ofta glöms bort. Vi vill ändra på att folk inte åker hit så vi bestämde oss för att göra något åt det, säger Samir Cliff Gadré.

KLICKA DIG IN PÅ FESTIVALEN HÄR DEN 25 JULI KL 11-16

Festen kommer sändas live på nätet lördagen den 25 juli klockan 11 till 16 på flera olika plattformar, som du når via DevOrg.se och Kortedala Torgs Facebooksida. Nätfesten har ett tidsschema som visar aktiviteter i området, musikakter och underhållsakter. Allt är presenterat av festens två dragshowartister, som agerar programledare.

– Kortedala Torg är ett fint och omtyckt torg av dem som bor här. På det här sättet kan vi bjuda in till torget utan att samla för många människor på samma plats. Samtidigt är vi med och skapar något nytt och spännande för boende och besökare till Kortedala. Vi hoppas också att fler får möjligheten att upptäcka hur fint det är i Kortedala, säger Ann-Sofie, Strömbäck centrumutvecklare på GöteborgsLokaler, som också är med och arrangerar tillsammans med oss på Poseidon, Bostadsbolaget och Göteborg & Co.

Målet är att köra festivalen live med publik nästa år!

En trevlig kille med kepsen bak och fram i sitt bostadsområde

– Festivalen är öppen för alla åldrar. Välkommen att klicka in dig, säger Samir.

PROGRAM SHORTVALLEYFESTEN 25 JULI KL 11 TILL 16

  • Dragshow-akt med konferenciererna Claddan & Kattja som båda är dragshowartister.
  • Matlagning och grillning med Bernhard Olsson som deltagit i kock-OS.
  • Stampede Pro Team visar upp och lär ut Parkour.
  • GBGmma visar upp och lär ut MMA.
  • Yoga med Anna Holma.
  • Musik med Ida Schönbeck.
  • Återbruket med på intervjuer på scen.
  • Nordic Wellness deltar med gruppträning.
  • Musik samt boksnack med Gustav Fagerqvist.

Följ festivalen på DevOrg.se eller Kortedala Torgs Facebook-sida den 25 juli kl 11-16

Till nyhetsarkivet