Byte av medieomvandlare igång

Publicerad 2 oktober, 2019

Nu är uppgraderingen av fibernätet Framtidens Bredband klar och det är dags att börja byta ut alla mediaomvandlarna i lägenheterna, mot nya som klarar hastigheter upp till 1 000 Mbit/s. Bytet kommer att ske under två års tid och har precis startat.

De mediaomvandlare som ska bytas ut är av märket Raycore. Du som redan fått din Raycore bytt mot en modernare variant kommer inte beröras av det här bytet. Här kan du se bilder på de som ska bytas ut respektive inte bytas ut: www.framtidensbredband.se/byteavmediaomvandlare

Du kommer att få ett brev i brevlådan före bytet. Där finns information om vilken dag och tid man kommer till dig, samt vart du ringer om du har frågor eller inte kan just den dagen.

Vill du veta mer, och när bytet sker i din lägenhet?

Det är iTUX som driver det öppna bredbandsnätet. Om du har frågor om tjänster och utbud kan du läsa mer på framtidensbredband.se.
Vill du veta vilken vecka under hösten som bytet planeras i ditt trapphus kan du från i oktober gå till: www.framtidensbredband.se/byteavmediaomvandlare och slå in din adress.
Om du har specifika frågor om bytet av mediaomvandlaren kan du mejla: info@itux.se eller ringa iTUX på: 0771-40 70 77.

Till nyhetsarkivet