Vill du utveckla värdet i våra hus på Hisingen?

Vi söker en klippa till fastighetsingenjör och kollega till vårt gäng på distrikt Hisingen. Här får du jobba i nära samverkan med fastighetsförvaltaren, för en fortsatt hållbar utveckling av distriktets hus och områden.

Distrikt Hisingen står inför omfattande projekt när det gäller renoveringar och övrigt underhåll de närmaste åren. För att dessa ska fungera bra i hyresgästens vardag kommer det att krävas engagemang och delaktighet från oss som fastighetsägare, och det är där du kommer in i bilden.

Förutom att driva dessa projekt framåt ihop med ansvarig fastighetsförvaltare, planerar och organiserar du övrigt underhåll samt följer upp och analyserar distriktets underhållskostnader. I rollen ingår en stor andel projektledning, sökande efter kreativa och effektiva nya lösningar, samt coachning av våra husvärdar i tekniska frågor som rör våra fastigheter. Målet vi har är att förvalta och utveckla våra bostadsområden på ett långsiktigt och kostnadseffektivt sätt, i nära dialog med våra hyresgäster.

Lugn och nyfiken med gedigen teknisk bakgrund

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning på högskolenivå eller yrkeshögskola med bygg-, installations- eller driftteknisk inriktning, liksom minst tre års erfarenhet av bygg- och fastighets-branschen med kunskap inom områdena energi, VVS och miljö. Meriterande är även kunskaper inom LOU, entreprenadjuridik och ROT-renovering.

Som person är du såväl lugn och metodisk som innovativ och driven. Du är van vid att ta egna initiativ och arbetar självständigt med stort engagemang och ett brett perspektiv på dina uppdrag. Samtidigt är du en lagspelare som tycker om att gemensamt komma fram till beslut och ha kontakt med medarbetare, hyresgäster, entreprenörer och myndigheter. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta distriktschef Daniel Lagerås, telefon 031-332 13 62.
Fackliga representanter är Göran Helgegren för Akademikerförbundet, telefon 031-332 11 11 och Diana Pusac för Unionen, telefon 031-332 11 99.

Vi vill ha din ansökan senast 17 augusti 2020.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi drygt 26 800 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i sju distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.

Ansök här

Bild på fasad i bostadsområde