Vi söker projektchef som vill utveckla våra befintliga hus

Göteborg behöver fler bostäder. Ett sätt att bidra är att hitta mellanrum i våra områden och bygga till befintliga fastigheter. Nu söker vi en driven, innovativ projektchef till dessa våra spännande till- och påbyggnadsprojekt.

Här kommer du att få arbeta i flera olika byggprojekt, där du är med i samtliga skeden från första idé till överlämnande och driftsättning. Du blir en i vårt team av tekniker, projektchefer, inköpare och controllers på vårt huvudkontor i Gamlestaden. I din roll som projektchef är du nyckelspelaren såväl mot våra entreprenörer, kollegerna på teknik som våra fastighetsingenjörer ute på våra åtta distrikt – där du ansvarar för att stötta och coacha även i underhålls- och renoveringsprojekt. Hos oss är det viktigt att ha kul på jobbet och vi ser gärna att du är med och bidrar till den goda stämningen.

Säker projektledare

För att lyckas i rollen är du i botten högskoleingenjör eller motsvarande och har minst 5 års erfarenhet i byggbranschen, varav minst 2 år som dokumenterat duktig och noggrann projektledare. Du är van att arbeta med kalkyler och tolka nyckeltal på en övergripande nivå. Meriterande är kunskaper inom LOU, entreprenadjuridik och ROT-renovering.

Den självklara motorn som skapar teamkänsla

Som person är du lika prestigelös som utåtriktad och driven. Du har lätt för att kommunicera tydligt och skapar goda relationer både internt och externt. I din roll som projektchef är du dessutom den självklara, självgående motorn som är lika inställd på att ta ansvar, synas och göra ett avtryck i projektet som att lyssna in och få ihop ett team mot det gemensamma målet. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det avgörande är din personliga lämplighet och drivkraft.

Vill du veta mer?

Då kan du kontakta vår VD Lena Molund Tunborn på telefon 031-332 10 90 eller på mejl lena.molund-tunborn@poseidon.goteborg.se. Facklig representant är Göran Helgegren, han nås på telefon 031-332 11 11 eller mejl goran.helgegren@poseidon.goteborg.se.
Vi vill ha din ansökan via mejl senast 31 maj 2019 till jobbansokan@poseidon.goteborg.se.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi drygt 27 000 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.