Ombyggnadschef sökes som säkrar vår framdrift

Är du en prestigelös, strategisk ledare med hög kompetens och erfarenhet inom bostadsbyggande? Har du dessutom förmågan att lätt skapa förtroende hos dina medarbetare? Då kan det vara dig vi söker.

Poseidon har många kontinuerliga renoverings- och ombyggnadsprojekt igång, nu och framåt i tiden. Som ombyggnadschef hos oss kommer du att ansvara för att handlägga bolagets underhålls- och investeringsplan och säkrar framdriften för våra samlade projekt avseende ekonomi, tid och kvalitet. Parallellt fungerar du som en lyhörd och inspirerande lagledare för Poseidons projektchefer, projektledare och biträdande projektledare, idag totalt fem personer.

I samverkan med chefen för avdelning Fastighetsutveckling och utvalda kolleger arbetar du även fram nya och förbättrade processer och rutiner kring underhåll och investeringar. Du har ansvar för att ta fram investeringsbeslut för projekt till ledningsgrupp och styrelser samt att du driver och är ansvarig som ombud i egna projekt. I din roll har du kontinuerlig kontakt med övriga medarbetare på avdelning Fastighetsutveckling, ekonomichefen samt distriktschefer, fastighetsförvaltare och fastighetsingenjörer på våra sju distrikt. Du rapporterar till chefen för vår avdelning Fastighetsutveckling och är stationerad på Poseidons huvudkontor i Gamlestaden.

Prestigelös, lyhörd och strategisk ledare sökes

För att lyckas i rollen är du en utåtriktad och driven person med ett dokumenterat prestigelöst och lyhört ledarskap. Din sociala förmåga gör att du har lätt för att kommunicera tydligt, både i tal och skrift, samt att du skapar goda, långsiktiga relationer såväl internt som externt.

I botten har du en utbildning som Högskoleingenjör, är du Civilingenjör Väg och Vatten eller Samhällsbyggnad är det meriterande, samt 10 års erfarenhet inom bygg-/fastighetsbranschen med inriktning mot projektledning samt projekt- och fastighetsutveckling varav minst 2 år som chef med personalansvar. Har du redan varit chef för projektchefer/-ledare är det klart meriterande. Du har arbetat med och har goda kunskaper inom bostadsbyggande och LOU, är van att arbeta med och granska kalkyler, samt att vi gärna ser att du har vana i att arbeta fram beslutsunderlag till ledningsgrupp och styrelse. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Vill du veta mer?

Då kan du kontakta vår chef för Fastighetsutveckling Markus Svedberg på telefon 031-332 10 26. Fackliga representanter är Diana Pusac för Unionen, telefon 031-332 11 99 samt Göran Helgegren, för Akademikerna, telefon 031-332 11 11.

Vi vill ha din ansökan via mejl senast 14 juni 2020 till jobbansokan@poseidon.goteborg.se. Urval och intervjuer sker löpande.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 26 800 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i sju distrikt, nära våra hyresgäster.

gatuvy fasader