Hoppa till innehåll

Vill du vara med och bygga ett tryggt västra Göteborg med oss och våra systerbolag? Vi söker driven utvecklingsledare.

Är du en relationsbyggare som får saker gjorda? Vi söker en innovativ, operativ utvecklingsledare som vill jobba med vårt engagerade team i distrikt Väster. I rollen ingår ett tajt samarbete med koncern-kollegorna i Frölunda-Tynnered.

Som utvecklingsledare hos oss blir du en nyckelspelare som jobbar systematiskt för att skapa trivsel och trygghet i ett av våra utvecklingsområden, Frölunda-Tynnered. Genom vårt koncept Superförvaltning har vi en uttalad strategi för hur vi ska lyckas skapa trygghet, trivsel och positiv utveckling i våra områden, ditt ansvar blir att ihop med utvecklingschefen driva och utveckla projekt som gör skillnad, i nära samverkan med övriga kollegor, hyresgäster och externa parter.

För att lyckas behöver du kunna jobba strategiskt, uthålligt och innovativt med flera kontaktytor mot bland annat staden, polis, andra fastighetsägare samt föreningar och idéburna organisationer i Frölunda. Du kommer att utgå från distriktskontoret vid Frölunda Torg och jobba självständigt i ett dedikerat lag med utvecklingschefen, bolagets övriga utvecklingsledare samt övriga kollegor inom bolaget och koncernen. Du rapporterar till utvecklingschefen.

Handlingskraftig, lyssnande och innovativ

Vi söker dig som har ett äkta socialt engagemang och erfarenhet av operativ och strategisk utveckling i samverkan med andra. Med dig har du dokumenterad erfarenhet av att leda utvecklingsarbete inom samhällsbyggnad och social hållbarhet – gärna i utsatta områden. Du har en relevant akademisk utbildning. Vana från fastighetsbranschen ser vi som ett plus.

Som person bör du vara kommunikativ, handlingskraftig och lika innovativ som tydlig. Du behöver också vara strategisk och strukturerad och är van att skapa resultat i komplexa sammanhang. Du är bra på att skapa relationer och trivs med att representera verksamheten i olika sammanhang. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Hos oss får du möjlighet att genom din kompetens och dina engagerade kollegor utvecklas och bygga ett tryggt Göteborg med plats för alla. Vi bygger plats för dig!

Var med och bygg laget för ett tryggt Göteborg

Hos oss får du en unik möjlighet att spela en viktig roll i ett lag som bestämt sig för att göra skillnad på riktigt. Ihop med kollegorna på Poseidon och i koncernen är du med och verkar ur ett perspektiv som bidrar till både din egen och Göteborgssamhällets utveckling. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi bygger plats för dig!

Vill du veta mer?

Då kan du kontakta vår utvecklingschef på distrikt Väster, Sara Bäckström på tel 031- 332 12 97 eller via mejl sara.backstrom@poseidon.goteborg.se. Fackliga representanter är Göran Helgegren för Akademikerna, tel 031-332 11 11 eller mejl goran.helgegren@poseidon.goteborg.se samt Diana Pusac för Unionen, tel 031-332 11 99 eller mejl diana.pusac@poseidon.goteborg.se.

Är du kollegan vi letar efter?

Välkommen med din ansökan senast 9 oktober. Vi rekryterar sökande löpande så hör av dig snarast om du är rätt person för jobbet. Bakgrundskontroller görs av slutkandidater.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 28 000 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i sju distrikt, nära våra hyresgäster.

Ansök här