Hoppa till innehåll

Vill du säsongsjobba med gröna växter och maskiner?

Vill du bidra till ett hållbart Göteborg? Med schyssta och kompetenta kollegor i våra gröna utemiljöer? Som säsongsanställd hos Poseidon får du arbeta praktiskt utomhus, i ett gott lag, med trädgårdsskötsel och avfallshantering – för våra hyresgäster.

Säsongsanställd trädgård, mars till oktober 2024
Att jobba med trädgård hos oss på Poseidon är ett allsidigt lagarbete, lett av våra miljövärdar. Här kommer du och dina jobbarkompisar att bidra till fina och rena gårdar där våra hyresgäster både trivs och känner trygghet. I jobbet ingår bland annat att klippa gräs, rensa ogräs, plantera sommarblommor, köra och sköta om våra maskiner och arbetsredskap, arbeta med avfall och hålla
ordning och reda i våra miljörum. Din närvaro på våra gårdar gör dem också tryggare för hyresgästen.

Lyssnande, handlingskraftig och med hyresgästen i fokus
Vi söker dig som gillar att arbeta mycket utomhus i grupp, med praktiska och fysiska sysslor – och som tar ett naturligt, engagerat ansvar både i kontakten med hyresgäster och jobbarkompisarna. Du ska ha fyllt 18 år, inneha minst AM körkort eller traktorkort, B-körkort är en merit. Har du erfarenhet av trädgårdsarbete är det en fördel och har du gått en trädgårdsutbildning är det en merit. Det viktiga är att du vill ta i och vara en extra kraft ute på våra gårdar – för våra hyresgästers bästa.

Som person är du handlingskraftig och lyssnande – och trivs både med att ta egna initiativ och att jobba tillsammans för laget och hyresgästerna. Du har bra känsla för människor och ser god service som en viktig och självklar del i din roll. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det avgörande är din personliga lämplighet och drivkraft. Under perioden du är hos oss får du utvecklas och vara med och bygga ett tryggt och trivsamt Göteborg. Vi bygger plats för dig!

Vill du veta mer?
Tjänsten som säsongsanställd trädgård sträcker sig under en 6 månaders period med start mars/april till och med september/oktober 2024, med arbetstider beroende på behoven på våra olika distrikt. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta miljöchef Leon Martini på 031-332 10 24 eller HR-chef Gunilla Eriksson på 031-332 10 60. Vår fackliga representant är Per-Åke Westlund, honom når du på 031-332 13 64.

Låter det som ditt jobb är du varmt välkommen att ansöka senast 14 januari 2024. Så du vet, så intervjuar vi sökande löpande samt gör bakgrundskontroll av slutkandidater.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 28 300 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i sju distrikt, nära våra hyresgäster.

Ansök här