Hoppa till innehåll

Vi söker samhällsengagerad distriktschef och inspirerande kollega i vår ledningsgrupp!

Vår distriktschef i Backa har axlat en ny nyckelroll inom bolaget. Nu söker vi en ny handlingskraftig kollega och lagledare som fortsätter utvecklingen mot ett attraktivt och växande Backa.

Poseidon har ett tydligt uppdrag från staden – att satsa på, stärka och utveckla de områden som vi kallar våra utvecklingsområden. Målet är att ingen del av staden ska finnas med på polisens lista över särskilt utsatta områden 2025. Nu söker vi en klok och inspirerande lagledare som leder den genomgripande utvecklingsresan i Backa, med det samtidiga uppdraget att leverera en superslipad, effektiv förvaltning med hög kundnöjdhet.

Stor möjlighet att göra skillnad som distriktschef

Distrikt Backa med 30-talet medarbetare förvaltar cirka 2 400 lägenheter samt kommersiella lokaler i ett delvis renoverat bestånd av miljonprogramslägenheter samt nyproduktion. Ytterligare cirka 500 är under byggnation utmed Litteraturgatan. Teamet du leder består av fastighetsförvaltare och husvärdar, miljövärdssamordnare och miljövärdar, utvecklingschef, utvecklingsledare och boendeutvecklare, trygghetsvärdssamordnare och trygghetsvärdar, fastighetsingenjör, ekonom samt kommunikatör med distriktskontor på Hjalmar Bergmans gata.

Som distriktschef har du det övergripande ansvaret att framåtsträvande säkerställa:
• hög kundnöjdhet
• att verksamhet och ekonomi utvecklas enligt mål och planer
• drift, underhåll och värdeutveckling av fastigheterna
• områdets utveckling tillsammans andra aktörer

Vi erbjuder dig en bred och ansvarsfull roll med stora möjligheter att påverka utvecklingen inom ett välskött bolag med engagerade och stolta medarbetare. Du rapporterar till vd och ingår i en företagsledning som värdesätter din erfarenhet, kompetens och ambition och som kommer att stötta dig i din personliga utveckling. Vi erbjuder också en plats i ett lag som bestämt sig för att göra skillnad på riktigt. Med Poseidon som arbetsplats får du en unik möjlighet att bidra till utvecklingen av Göteborg som både stad och samhälle.

En inspirerande, handlingskraftig och lyssnande ledare

Rollen ställer höga krav på ledarskap och förmågan att bygga förtroendegivande relationer. Som person är det viktigt att du har ett affärsmässigt driv, är självgående, initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra.

Kvalifikationer:
• för tjänsten relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet
• gedigen kunskap och erfarenhet av hyresrättsförvaltning
• erfarenhet från ledande roll med personal-, budget- och resultatansvar
• erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete
• förmåga att leda och inspirera medarbetare mot uppsatta mål
• kunskaper inom hyresjuridik, entreprenadjuridik och fastighetsägaransvar
• beställarkompetens och förhandlingsvana
• goda kunskaper i Microsoft Office
Meriterande är erfarenhet av utvecklingsfrågor inom social hållbarhet, gärna i utsatta områden. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi bygger plats för dig!

Vill du veta mer?

Då kan du kontakta vår vd Lena Molund Tunborn på tel. 031-332 10 90 eller via mejl lena.molund-tunborn@poseidon.goteborg.se. Fackliga representanter är Göran Helgegren för Akademikerna, tel 031-332 11 11 eller mejl goran.helgegren@poseidon.goteborg.se samt Diana Pusac för Unionen, tel 031-332 11 99 eller mejl diana.pusac@poseidon.goteborg.se.

Är du kollegan vi letar efter?

Välkommen med din ansökan senast 30 oktober. Vi intervjuar sökande löpande så hör av dig snarast om du är rätt person för jobbet. Kvalitetssäkring av rekryteringsprocessen för slutkandidat kommer att ske genom arbetspsykologiska tester samt bakgrundskontroll.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 28 000 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i sju distrikt, nära våra hyresgäster.

Ansök här