Hoppa till innehåll

Vi söker lyssnande lagspelare till vår kundservice

Vi på Poseidon har en hög ambition om att bli bland de bästa i vår bransch på service. Därför trimmar vi oss nu med en central kundservice och söker fler kollegor som vill vara Poseidons röst och ansikte utåt. Du blir en viktig kugge i hjulet för att ge våra hyresgäster och besökare rätt service och bygga upp vår nya kundservice.

Arbetsuppgiften består huvudsakligen av att svara på hyresgästers frågor via telefon och mail samt ta emot ärenden från våra hyresgäster och välkomna besökare. Vi bygger just nu upp vår nya kundservice och som ny kollega kommer du att få vara med från start med stora möjligheter att bidra och göra skillnad för att vi ska nå våra högt satta mål kring service.

I rollen jobbar du nära kollegorna i uthyrningen och på våra distrikt. I vardagen jobbar du närmast dina kollegor i Kundservice och ingår i Poseidons nya enhet för Kundservice och uthyrning.

En stjärna på att ge service

Vi söker dig som gillar kundkontakter, är bra på att lyssna in och att ge bra service i olika kanaler. För att trivas med jobbet behöver du ha en stor social kompetens och gilla ett stundtals högt tempo. Eftersom jobbet innebär att svara på frågor både via telefon och mejl söker vi dig som kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Obehindrad svenska är en förutsättning och har du med dig fler språkkunskaper blir vi extra glada. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet från kundservice via både telefon, skrift och i en reception. Som person ser vi att du är positiv, nyfiken och gillar att vara med och utveckla en god service. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs och uppskattar att jobba nära dina kollegor.

Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Hos oss får du spela en viktig roll i ett lag som bestämt sig för att göra skillnad på riktigt, och bidra aktivt till ett hållbart Göteborg. Vi bygger plats för dig!

Vill du veta mer?

Då kan du kontakta chef förvaltningsutveckling Malin Eriksson Isberg 031-332 10 70 eller via mejl malin.eriksson-isberg@poseidon.goteborg.se. Facklig representanter är Diana Pusac för Unionen, telefon 031-332 11 99.

Välkommen med din ansökan senast 11 december 2022. Urval och intervjuer sker löpande. Så du vet gör vi bakgrundskontroll av slutkandidater.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 28 000 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i sju distrikt, nära våra hyresgäster.

Ansök här