Hoppa till innehåll

Vi söker fyra till lyssnande lagspelare till vår kundservice!

Vi på Poseidon har en hög ambition om att bli bland de bästa i vår bransch på service. Därför söker vi nu fyra till kompetenta och serviceinriktade kundservicekollegor, som vill vara Poseidons viktiga röst och ansikte utåt.

Nu bygger vi upp vår enhet Kundservice och här kommer du att få god möjlighet att bidra för att vi ska nå våra högt satta mål. Du blir helt enkelt en viktig kugge i hjulet för att ge våra hyresgäster och besökare rätt service. Arbetsuppgiften består huvudsakligen av att svara på hyresgästers frågor via telefon och mail. Du tar även emot och vägleder våra hyresgäster samt välkomnar våra besökare. I vardagen jobbar du nära dina kollegor i Kundservice och har daglig kontakt med många roller i Poseidon. Du rapporterar till chef Kundservice och utgår från våra lokaler på Olskrokstorget.

Fyra kollegor som trivs i kundkontakten och att ge service i högt tempo

Vi söker nu fyra till medarbetare som gillar kundkontakter, är bra på att lyssna in och att ge bra service i olika kanaler. För att trivas med jobbet behöver du ha en stor social kompetens och gilla ett stundtals högt tempo. Eftersom jobbet innebär att svara på frågor både via telefon och mejl söker vi dig som kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Schysst, öppen med en förmåga att förstå kunden

Som person har du en öppen och positiv attityd, då du har kundens behov som utgångspunkt för ditt agerande. Du lyssnar på andra människor i syfte att förstå deras behov. Du söker aktivt efter andras synpunkter och perspektiv, och är mottaglig för dem genom att visa respekt, hänsyn och omtanke.

Du visar respekt och hänsyn för dem du möter i din yrkesroll. Du utgår ifrån allas lika värde och skapar en god atmosfär i mötet. Du arbetar för sammanhållning i arbetsgruppen. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och du anstränger dig för att framföra lösningar. Du är balanserad, positiv och observant i ditt kundbemötande.

Krav

Flera års erfarenhet från kundservice via både telefon, skrift och i en reception. Du kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på svenska.

Meriterande

Kunskap i flera språk. Erfarenhet av fastighetsbranschen, gärna inom Allmännyttan. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Hos oss får du spela en viktig roll i ett lag som bestämt sig för att göra skillnad på riktigt, och bidra aktivt till ett hållbart Göteborg. Vi bygger plats för dig!

Vill du veta mer?

Då kan du kontakta vår chef för avdelning Förvaltningsutveckling, Malin Eriksson Isberg på 031- 332 10 70 eller malin.eriksson-isberg@poseidon.goteborg.se. Fackliga representanter är Göran Helgegren för Akademikerna, 031-332 11 11 eller goran.helgegren@poseidon.goteborg.se samt Monica Albinsson för Unionen, 031- 332 12 86 eller monica.albinsson@poseidon.goteborg.se

Välkommen med din ansökan senast 1 oktober. Urval och intervjuer sker löpande. Så du vet gör vi bakgrundskontroll av slutkandidater.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 28 300 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i sju distrikt, nära våra hyresgäster.

Ansök här