Hoppa till innehåll

Vi söker en i laget som optimerar våra passersystem!

Poseidon jobbar stenhårt mot målet att Göteborg ska vara en trygg, trivsam stad 2025. Och därför fortsätter vi att vässa oss och växa. Nu söker vi dig med hållbara visioner för förvaltning och vidareutveckling av våra fastighetsanknutna passersystem.

Vi har ett tydligt och uttalat mål: År 2025 ska Poseidons hyresgäster vara bland Sveriges nöjdaste, och vi ska inte finnas med på polisens lista över särskilt utsatta områden. Vi söker nu en handlingskraftig, lyssnande systemförvaltare som kan möta upp mot detta genom att förvalta och vidareutveckla våra fastighetsanknutna passersystem för passage- och tvättstugebokning.

I rollen som systemförvaltare är du en del av Poseidons arbete med säkra passagelösningar i tvättstugor och entréer för våra hyresgäster. Du kommer att jobba i en miljö av både uppkopplade och icke uppkopplade system och fabrikat, där många av systemen har en koppling till funktionalitet såsom tvättstugebokning och informationstavlor. Rollen är i huvudsak operativ men innehåller även utvecklingsarbete kring digitalisering, standardisering och säkerhetsprojekt. Du kommer att hålla i dialogen kring behov och standard vid nyinstallationer av passagesystem och vara ett stöd vid överlämning till förvaltning. Operativt omfattar ditt arbete installation, konfiguration, daglig drift samt felsökning av våra system och applikationer. Du ansvarar även för frågor rörande integration mellan dessa olika system samt med kringliggande system, samt stöttar distrikten samt håller utbildningar för våra användare inom dessa system.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du kommer att jobba i vår IT-enhet inom avdelningen Administrativ utveckling på vårt huvudkontor. Du rapporterar till administrativ chef.

En kompetent, drivande lagmedlem med vilja att göra skillnad

Vi söker dig med relevant datateknisk utbildning på högskolenivå eller annan relevant utbildning, som har en äkta drivkraft att vilja förvalta, vidareutveckla och förbättra våra passersystem. Du bör ha goda kunskaper om drift av passersystem samt integrationer. Tidigare erfarenhet av passersystem av fabrikat Aptus, RCO och iLOQ är meriterande. God svenska i tal och skrift är en förutsättning både internt och i samarbete med leverantörer.

Serviceinriktad, strukturerad och lyssnande

Som person är du lika serviceinriktad noggrann och strukturerad som handlingskraftig och lyssnande. Du gillar att ha många bollar i luften, är trygg i dina kunskaper och trivs med kombinationen av både självständigt arbete och arbete i team. Då arbetsuppgifterna utförs i nära samarbete med övriga funktioner krävs det flexibilitet och god samarbetsförmåga. Att dela med sig av kunskap och ha en positiv grundsyn inför problem är en självklarhet för dig. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Hos oss får du spela en viktig roll i ett lag som bestämt sig för att göra skillnad på riktigt, och bidra aktivt till ett hållbart Göteborg. Vi bygger plats för dig!

Vill du veta mer?

Då kan du kontakta administrativ chef Catharina Törnqvist på tel 031-332 10 85 eller via mejl catharina.törnqvist@poseidon.goteborg.se. Fackliga representanter är Göran Helgegren för Akademikerna, tel 031-332 11 11 eller mejl goran.helgegren@poseidon.goteborg.se samt Diana Pusac för Unionen, tel 031-332 11 99 eller mejl diana.pusac@poseidon.goteborg.se.

Välkommen med din ansökan senast 7 juni. Urval och intervjuer sker löpande. Kvalitetssäkring av rekryteringsprocessen för slutkandidat kommer att ske genom arbetspsykologiska tester samt bakgrundskontroll.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 28 000 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i sju distrikt, nära våra hyresgäster.

Ansök här