Hoppa till innehåll

Schysst lagspelare? Vi söker trygga handledare och samordnare för våra ferieungdomar i sommar!

Är du en schysst lagspelare med förmåga att leda andra? Vi behöver förstärka våra team ute på våra gårdar i sommar. Jobbet blir att planera, administrera, samordna och stötta ungdomarnas utemiljöarbete ute i våra distrikt.

Vi på Poseidon jobbar för att erbjuda trygga boendemiljöer i Göteborg, så att våra hyresgäster har möjlighet att både växa och trivas. En del av det är att vi erbjuder sommarjobb för ett 500-tal ungdomar varje sommar. Och det är där du kommer in i bilden som handledare och samordnare för de här ungdomarna.

Trygg, schysst ledare som kan peppa och planera

Du är en trygg, schysst och handlingskraftig ledare och person som har lika lätt att planera arbetet, som att motivera och entusiasmera ungdomarna. Du ska ha erfarenhet av att leda ungdomar sedan tidigare, exempelvis inom sport, kultur, skola eller i andra sammanhang. Har du tidigare arbetat med trädgård och utemiljö är det jättebra, men inget måste. AM-, traktor- eller B-körkort är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund, erfarenheter och språkkunskaper. Hos oss får du vara med och utvecklas och göra skillnad. Vi bygger plats för dig!

Välkommen med din ansökan

Du får en anställning på minst 3 månader, med början i slutet av maj eller enligt överenskommelse med distriktet där du ska handleda ungdomarna.

Välkommen med din ansökan senast 2 april. Urval och intervjuer sker löpande. Så du vet kommer vi att be slutkandidater om utdrag ur belastningsregistret.

Hoppas att vi ses i sommar!

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 28 500 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i sju distrikt, nära våra hyresgäster.

Ansök här