Hoppa till innehåll

Fastighetskunnig? Vi söker schyssta, handlingskraftiga husvärdar.

Vill du bygga stad med oss? Nu söker vi schyssta, handlingskraftiga och händiga husvärdar till flera av våra distrikt. Det blir du som förvaltar hyresgästernas lägenhet och det är dig de vänder sig till både kring tekniska frågor och trivsel.

Är du händig, trygg och handlingskraftig och vill vara med på vår resa mot en fortsatt superslipad förvaltning i ett av våra distrikt Kortedala, Öster, Hisingen, Väster, Angered eller Backa? Här fokuserar vi på utveckling av våra hus och hyresgästens boendemiljö samtidigt som vi visar nolltolerans mot otrygghet och nedskräpning. Ditt jobb blir att lyssna in hyresgästerna och se till att de trivs med sitt boende och med oss på Poseidon. Rollen är bred, den ena dagen är inte den andra lik – det som genomsyrar jobbet är en hållbar förvaltning av husen med lagarbete och hyresgästens trivsel i fokus.

Parallellt med att du ser till att hyresgästen trivs hos oss, ansvarar du för skötseln av fastigheter och lägenheter. För att lyckas i rollen krävs det att du är lyhörd, händig och ser till att jobbet blir gjort. I jobbet ingår det att introducera hyresgäster till boendet, handlägga felanmälan, utföra reparationer och rondering, bedöma reparationer utförda av entreprenör samt att handleda praktikanter från olika yrkestekniska utbildningar. Du medverkar även i planeringen av underhåll, handlägger fastighetsskador och genomför olika besiktningar. Målsättningen är att våra lägenheter ska förvaltas på ett långsiktigt och kostnadseffektivt sätt, i nära dialog med hyresgästen.

Schysst, händig, handlingskraftig och lyssnande med samhällsintresse

Husvärden är vårt ansikte utåt så du måste tycka om att jobba med människor. Du har ett socialt patos, är tydlig, engagerad och trevlig och förstår vikten av att återkoppla till hyresgäst och leverantörer. Förutom gymnasiekompetens vill vi att du har dokumenterad utbildning inom fastighetsförvaltning och/eller erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen. Vi förutsätter att du har körkort. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Hos oss får du vara med och utvecklas och göra skillnad för vår stad Göteborg. Vi bygger plats för dig!

Vill du veta mer?

Tjänsten som husvärd är på heltid och tillsvidare. Vill du veta mer, kontakta fastighetsförvaltare Emelie Magnusson på 031-332 14 30 för distrikt Kortedala, Toni Delen på 031-332 12 88 för distrikt Öster, Sophia Lejvell på 031-332 13 70 för distrikt Hisingen, Carl Adolfsson på 031-332 13 51 för distrikt Väster, Milan Preradovic på 031-332 15 70 för distrikt Angered eller Kenneth Åman på 031-332 14 86 för distrikt Backa. Vår fackliga representant är Per-Åke Westlund, honom når du på per-ake.westlund@poseidon.goteborg.se.

Välkommen med din ansökan senast 5 februari 2023. Ange i ansökan vilket distrikt du helst jobbar i. Vi intervjuar sökande löpande. För din information gör vi bakgrundskontroll av slutkandidater.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 28 000 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i sju distrikt, nära våra hyresgäster.

Ansök här