Hoppa till innehåll

Driven projektchef sökes som vill utveckla våra befintliga hus

Är du en äkta lagspelare som går igång på hållbarhet och riktigt smarta renoverings- och underhållslösningar? Vi satsar stenhårt på renoveringar och står inför flera utmanande och spännande projekt i vårt bestånd.

Poseidon har ett stort och viktigt uppdrag i att skapa en trygg och attraktiv stad, och där du får möjlighet att vara med och göra skillnad på riktigt i utvecklingen av vårt bestånd av 27 000 lägenheter. Vi söker dig med handlingskraft, uthållighet och ett samhällsintresse – och som vill arbeta i olika projekt kring renovering, underhåll och ombyggnation i alla skeden från första idé till överlämnande och driftsättning.

  • Du får det övergripande projektansvaret och blir ombyggnadsenhetens ansikte utåt på två av Poseidons sju distrikt där du med projektledare och ombyggnadssamordnare ansvarar för framdriften i projekten avseende ekonomi, tid, hållbarhet och kvalitet.
  • Du kommer att ha kontinuerlig kontakt med distriktschefer, fastighetsförvaltare och fastighetsingenjörer.
  • I rollen ingår även samordning för externa projekt- och byggledare inom de tilldelade projekten samt att vara tekniskt stöd vid samråd i samband med hyresprocessen.
  • Du blir beställarens ombud för kontrakterade entreprenader, men vi tror att du inte backar för att själv driva något av våra större ombyggnadsprojekt.

Du har din hemvist på huvudkontoret i Gamlestaden. Här blir du en del i vårt team av projektchefer, projektledare, inköpare, tekniker och controllers med flera som jobbar aktivt, tillsammans, för att bli den självklara och attraktiva beställaren. Du rapporterar till ombyggnadschefen.

Handlingskraftig, prestigelös och lyssnande projektchef

För att lyckas i rollen är du lika driven och utåtriktad som prestigelös och lyssnande. Du har lätt för att kommunicera tydligt och skapar goda relationer både internt och externt. I din roll som projektchef är du den självklara, självgående motorn som är lika inställd på att ta ansvar, driva på och synas i projekten som att lyssna in och jobba tillsammans mot det gemensamma målet.

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som projektledare, projektchef, arbetschef eller motsvarande eftersom vi vill att du har förståelse för hur bygg- och ombyggnadsprojekt fungerar. I botten har du en utbildning som högskoleingenjör eller motsvarande kunskaper. Meriterande är om du har erfarenheter av projektledning i tidiga skeden, är van att arbeta med och granska kalkyler samt har goda kunskaper inom LOU. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det avgörande är din personliga lämplighet och drivkraft.

Vill du veta mer?

Då kan du kontakta ombyggnadschef Bridgette Benjaminsson på bridgette.benjaminsson@poseidon.goteborg.se. Fackliga representanter är Diana Pusac för Unionen, diana.pusac@poseidon.goteborg.se samt Göran Helgegren, för Akademikerna, goran.helgegren@poseidon.goteborg.se.

Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2022. Vi intervjuar sökande löpande.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 27 300 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i sju distrikt, nära våra hyresgäster.

Ansök här