Vi söker en suverän VVS-controller!

Från vårt huvudkontor kommer du att spela en nyckelroll för en ökad driftsäkerhet och minskad energianvändning, i hela vårt fastighetsbestånd.

I samarbete med våra projektchefer granskar och kvalitetssäkrar du handlingar och entreprenader i våra ombyggnads- och underhållsprojekt. Du stöttar distrikten i det dagliga underhållsarbetet, över hela bolagets bestånd, utifrån teknikavdelningens energigrupp på vårt huvudkontor i Gamlestaden.

Erfaren med fingertoppskänsla

Vi söker dig med erfarenhet av projektering och utredning av värme- och ventilationssystem samt kunskap inom områdena energi-, styr- och reglerteknik. Du har haft eget uppdragsansvar och har erfarenhet av ombyggnadsprojekt. En lämplig bakgrund för jobbet är från teknisk högskola med relevant inriktning. Kunskap inom besiktning är ett krav.

Du är en lösningsfokuserad person som gillar självständigt arbete och har en stark inre drivkraft med fokus på att skapa kostnadseffektiva lösningar över tid. Eftersom arbetsuppgifterna förutsätter en nära kontakt med entreprenörer och leverantörer bör du dessutom ha en genuin samarbetsförmåga.

Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det avgörande är din personliga lämplighet och drivkraft.

Intresserad av att veta mer?

Välkommen att kontakta vår energistrateg Lars Brändemo på telefon 031-332 10 18. Facklig representant är Jan Jentzell från Unionen, telefon 031-332 14 43 eller Göran Helgegren från Akademikerna, telefon 031-332 11 11.

Vi vill ha din ansökan via mejl senast 26 juni till jobbansokan@poseidon.goteborg.se