Hoppa till innehåll Ställ en fråga!

Vi söker en strategisk doer!

Vill du vara med och göra skillnad på riktigt? Nu söker vi en kommunikatör som kan konsten att nå
ut till våra hyresgäster i Hjällbo, Lövgärdet och Angered Centrum.

Det händer massor i vårt distrikt Angered – vi bygger nytt, planerar flera renoveringar och jobbar tillsammans med många andra för att skapa en hållbar social utveckling. Inom distriktet finns våra utvecklingsområden Hjällbo och Lövgärdet, där vi har ett tydligt uppdrag att arbeta för att områdena inte ska finnas på polisens lista över särskilt utsatta områden 2025. I det arbetet gör vi allt vi kan som fastighetsägare, men jobbar även tillsammans med skola, föreningsliv och andra för att öka tryggheten, bidra till en aktiv fritid för unga, skapa sysselsättning och en ökad tillit.

Som kommunikatör har du en viktig roll i arbetet med att förtydliga våra mål och strategier, och att göra våra hyresgästers röster hörda. Hyresgästerna är vår viktigaste målgrupp, men du kommunicerar mycket med andra målgrupper, samverkar med kommunikationsavdelningen på huvudkontoret och samordnar kommunikationen internt. En vanlig vecka kan du vara engagerad i allt från att skriva trapphusinfo, arbetsleda informationsinsatser, leta nyheter och filma till att ta fram långsiktiga kommunikationsplaner och delta i möten med hyresgäster. En viktig uppgift för dig blir att bidra med kommunikation som skapar dialog och inflytande. Du rapporterar till utvecklingschefen och har din arbetsplats på distriktskontoret vid Hjällbo Centrum.

En strateg som agerar operativt

Vi söker dig som är en samhällsengagerad doer och är bra på att skapa förutsättningar för dialog. För att trivas i rollen behöver du gilla att vara den som både planerar och utför. Självklart har du lätt för att uttrycka dig både i tal och skrift och du bör känna dig bekväm med att både skriva, fota, filma och jobba med sociala medier. Du bör även ha vana från att beställa kommunikationsmaterial, behärska klarspråk och Adobes program för enklare produktioner.
Som person behöver du vara både självgående och en lagspelare. Vi söker dig som har minst högskolekompetens och ett par års yrkeserfarenhet i bagaget. Behärskar du andra språk än svenska är det meriterande. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det avgörande är din personliga lämplighet och drivkraft.

Vill du veta mer?

Då kan du kontakta distrikt Angereds utvecklingschef Ulrika Stöök på 031-332 15 22 eller mejl ulrika.stook@poseidon.goteborg.se. Fackliga representanter är Göran Helgegren för Akademikerna, tel 031-332 11 11 eller mejl goran.helgegren@poseidon.goteborg.se samt Diana Pusac för Unionen, tel 031-332 11 99 eller mejl diana.pusac@poseidon.goteborg.se.

Låter det som du? Vi gör urval av sökande löpande, så hör gärna av dig så snart som möjligt med din ansökan och senast 17 januari 2021.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 27 200 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i sju distrikt, nära våra hyresgäster.

Ansök här