Vi söker en coachande fastighetsförvaltare

Din huvuduppgift blir att arbeta för att våra hyresgäster i distrikt Backa upplever kvalitet och trygghet i sitt boende. Din roll blir central och du ingår i distriktets ledningsgrupp.

Som förvaltare i distrikt Backa får du en nyckelroll där du verkar för kvaliteteten och tryggheten i distriktets områden. I nära samarbete med husvärdarna och hyresgästerna arbetar du med underhållet och utvecklingen av våra fastigheter och boendemiljöer, du är med och tar fram affärsplaner och budgetar för fastigheterna samt kontrollerar och analyserar att mål och nyckeltal uppnås. Inte minst fungerar du som coach för distriktets husvärdar och miljövärdar kring både tekniska och sociala frågor.

Människor lika viktiga som tekniken

Vi söker dig med flerårig förvaltningserfarenhet. Du bör ha ekonomisk kompetens med erfarenhet av prognos- och budgetarbete och lika stort intresse för människor som för teknik. I bagaget har du en förvaltningsutbildning eller motsvarande erfarenhet, liksom erfarenhet av ledarskap. Vi värdesätter kunskaper inom hyresjuridik och lagen om offentlig upphandling.

Eftersom tjänsten innebär tät kontakt med medarbetare och hyresgäster bör du ha en utpräglad samarbetsförmåga och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Till dina styrkor hör även att du är lugn och lyhörd i ditt bemötande, samtidigt som du har en genuin förmåga att samarbeta. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det avgörande är din personliga lämplighet och drivkraft.

Veta mer?

Tjänsten är på heltid, tillsvidare och utgår från vårt distriktskontor i Backa. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta distriktschef Reza Zare på telefon 031-332 14 62 samt vår fackliga representant Jan Jentzell på telefon 031-332 14 43.

Vi vill ha din ansökan via mejl senast 2 juli till jobbansokan@poseidon.goteborg.se

Översikt från distrikt Backa med Backa Röds pärlors fina hus, Återbrukshuset i svart med orangea detaljer, blå himmel och gröna träd och gräsmatta