Är du vår guru till drifttekniker?

Ditt ansvar blir att dagligen driftövervaka våra 342 fastigheters installationssystem. I rollen ingår bl a larmhantering, åtgärdande av fel, utveckling, energioptimering och teknisk coachning.

Som drifttekniker med uppgift att sköta vår dagliga driftövervakning spelar du en central roll i driften av våra byggnaders installationssystem. Du sköter den dagliga driftövervakningen och dess larmhantering, åtgärdar fel, utgör tekniskt coachande och utbildande stöd för våra husvärdar, bidrar i energioptimeringsprojekt samt att du ständigt söker förbättringar i våra styr-, regler- och mätsystem.

Som del i vår energigrupp på huvudkontoret i Gamlestaden siktar du mot målet att nå långsiktig kostnads- och energieffektivitet för bolagets drift.

En klippa på teknik och relationer

Vi söker dig med erfarenhet av värme- och ventilationssystem samt kunskap inom områdena energi-, styr- och reglerteknik. Lämplig bakgrund är gymnasiekompetens med installations- och driftteknisk inriktning. God känsla för pedagogik är en förutsättning, kunskap inom IT och mätteknik meriterande. Eftersom arbetsuppgifterna förutsätter en nära kontakt även med entreprenörer och leverantörer bör du ha en genuin samarbetsförmåga.

Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det avgörande är din personliga lämplighet och drivkraft.

Intresserad av att veta mer?

Välkommen att kontakta vår energistrateg Lars Brändemo på telefon 031-332 10 18. Facklig representant är Jan Jentzell från Unionen, telefon 031-332 14 43 eller Göran Helgegren från Akademikerna, telefon 031-332 11 11.

Vi vill ha din ansökan via mejl senast 29 juni till jobbansokan@poseidon.goteborg.se

Genrebild drifttekniker