Vill du ta Angered vidare?
Vi söker distriktschef!

Du får det totala kund- och förvaltningsansvaret för vårt distrikt Angered. Ett spännande område som innefattar Lövgärdet, där vi gjort många fina renoveringar, samt Angered Centrum där våra hyresgäster redan är nära att nå staden Göteborgs mål för matavfallssortering 2020.

Som distriktschef i Angered fungerar du som en inspirerande lagledare för medarbetarna, som har en samlad kompetens inom teknik, fastighetsunderhåll, miljö och ekonomi. Tillsammans arbetar ni för att utveckla distriktets boendemiljö, med de 1 800 hushållens behov som utgångspunkt.

Du får ansvar för den tekniska, ekonomiska och kvalitetsmässiga utvecklingen av fastigheterna samt för distriktets affärsmässiga utveckling. Vidare fungerar du som byggherre vid investerings- och underhållsprojekt inom distriktet, samt att du ansvarar för distriktets samlade driftnettoresultat och fastigheternas direktavkastning. I arbetet ingår också att delta i stadsutveckling och sociala frågor. Du rapporterar direkt till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

God ledare sökes

För att lyckas i rollen behöver du ha mycket goda erfarenheter som ledare med dig i bagaget. Vi tror att du har en akademisk utbildning, gärna med teknisk inriktning. Vi förutsätter att du har en gedigen erfarenhet av fastighets- eller byggbranschen. Som person är du öppen, lyhörd och kommunikativ i alla dina kontakter. Vidare bör du vara en flexibel person, som inte fastnar i hindren utan medvetet söker möjligheterna. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det avgörande är din personliga lämplighet och drivkraft.

Vill du veta mer?

Kontakta VD Anders Söderman på tel 031-332 11 78 eller anders.soderman@poseidon.goteborg.se.
Facklig representant är Göran Helgegren, tel 031-332 11 11, goran.helgegren@poseidon.goteborg.se.

Vi vill ha din ansökan via mejl senast 9 oktober till jobbansokan@poseidon.goteborg.se.

Bild som visar miljörum