Hoppa till innehåll Ställ en fråga!

Vi söker dig som strategisk och operativt vill bidra till ett tryggt Backa!

Rollen du får är delad. Som utvecklingsledare är du strategen som brett och uthålligt hittar innovativa samverkans-, integrations- och utvecklingslösningar. Som boendeutvecklare för du en nära dialog med hyresgäster och myndigheter och jobbar för trivseln och boinflytandet i Backa. .

Vi på Poseidon har fått ett tydligt uppdrag kring förbättrad integration och stärkt utveckling – ambitionen är att ingen del av staden ska finnas med på polisens lista över särskilt utsatta områden 2025. Och det är här du kommer in i bilden i din roll som utvecklingsledare. På Poseidon vet vi att det går att vända utvecklingen. Vi har ett koncept. Nu letar vi efter dig som vill driva och utveckla projekt i samverkan med hyresgäster och externa parter. För att lyckas behöver du kunna jobba strategiskt, uthålligt och innovativt med flera kontaktytor mot bland annat staden, polis, andra fastighetsägare och idéburna organisationer – i Backa.

Din andra roll som boendeutvecklare innebär att jobba operativt för att öka trivseln bland våra hyresgäster. Det handlar om att skapa engagemang, trivsel och boinflytande. Men också om att jobba vräkningsförebyggande och skapa kontakt med hyresgäster när boendet inte fungerar som det ska. Du följer också upp hyresbetalningar, hanterar avbetalningsplaner och inkassoärenden, samt utvecklar arbetet med våra gårdsföreningar. Även i den här rollen får du möjlighet att göra skillnad på riktigt och bidrar till en såväl social som ekonomisk hållbarhet – för våra hyresgäster och för Poseidon.

Du kommer att ha din placering på distriktskontoret i Backa och rapporterar till distriktschefen.

Öppen tydlig och innovativ

Vi söker dig som har ett äkta socialt engagemang och tycker om att ha kontakt med människor. Du bör ha erfarenhet av att leda utvecklingsarbete inom samhällsbyggnad – gärna i utsatta områden samt strategiskt och operativt med utvecklingsfrågor inom social hållbarhet. Du har en relevant akademisk utbildning. Meriterande är om du har vana från fastighetsbranschen.

Som person bör du vara kommunikativ, drivande och engagerad. Med din delade roll behöver du också vara strukturerad och van att skapa resultat i komplexa sammanhang. Du är bra på att skapa relationer och trivs med att representera verksamheten i olika sammanhang. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Intresserad av att veta mer?

Välkommen att kontakta distriktschef Malin Eriksson Isberg på 031-332 14 62 eller HR-chef Gunilla Eriksson på 031-332 10 60. Fackliga representanter är Diana Pusac för Unionen, 031-332 11 99 eller diana.pusac@poseidon.goteborg.se, och Göran Helgegren för Akademikerna, 031- 332 11 11 eller goran.helgegren@poseidon.goteborg.se

Vi vill ha din ansökan senast 29 november.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 26 800 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i sju distrikt, nära våra hyresgäster.

Ansök här