Vi söker boendeutvecklare

Som boendeutvecklare för du en ständig dialog med hyresgäster på ditt distrikt – i tal och skrift. Du jobbar för ett ökat boendeinflytande och har distriktets administrativa ansvar.

Ditt jobb blir att öka boendeinflytandet bland hyresgästerna samt att ta hand om störningar och hyresgästdialogen. Du har även ansvar för distriktets administration och informationsproduktion, samt att du deltar i samprojekt med boendeutvecklarna på våra andra sju distrikt. Du ingår i distriktskontorets team med distriktschef, förvaltare, fastighetsingenjör och ekonom.

Både rak och varm

Vi söker dig som har ett äkta socialt engagemang, är öppen och tycker om att ha kontakt med människor. Ditt administrativa ansvar och informationsproduktionen kräver att du är strukturerad och noggrann, och har lätt att uttrycka dig i både tal och skrift. Meriterande är om du har vana från fastighetsbranschen, en hyresjuridisk bakgrund och tidigare arbetat i fastighetssystemet Fast2.

Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det avgörande är din personliga lämplighet och drivkraft.

Intresserad av att veta mer?

Välkommen att kontakta personalchef Gunilla Eriksson på telefon 031-332 10 60. Facklig representant är Jan Jentzell, 031-332 14 43.

Vi vill ha din ansökan via mejl senast 4 juni till jobbansokan@poseidon.goteborg.se.

Bild föreställande en ung trevligt leende man med blårutig skjorta i kontorsmiljö

Vill du få fler hyresgäster att må gott i sitt boende?