Tygghetsvärdar till utvecklingsområden

Vill du vara med och utveckla staden genom att göra skillnad i våra hyresgästers boendemiljö?

Vi utökar nu personalgruppen i flera av våra bostadsområden och söker dig som vill finnas på plats bland hyresgästerna på kvällar och helger. Din roll är framförallt trygghetsskapande men innehållet i arbetet är du med och formar själv.

Som Sveriges största allmännytta tar Framtidenkoncernen, där Poseidon ingår, ett utökat ansvar i våra utvecklingsområden. Att öka tryggheten här ligger i linje med vårt arbete för ett jämlikt Göteborg. Och det är här vi vill ha med dig!

Arbetsuppgifter

Som trygghetsvärd är din primära arbetsuppgift att skapa trygghet och trivsel i våra utvecklingsområden. Tillsammans med din arbetsgrupp kommer ni planera och utforma ert arbetsupplägg och själva kunna påverka hur era arbetsuppgifter kommer att utföras. Er uppgift är att finnas tillgängliga för de som bor i området och samverka med övriga aktörer. Genom bland annat aktiviteter och trygghetsvandringar skapar ni trygghet och goda relationer till de boende.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
– Trygghetsskapande närvaro i området
– Skapa relationer till de boende
– Samverka med övriga aktörer i stadsdelen
– Delta i olika aktiviteter samt besöka skolor, fritidsgårdar och bibliotek

Din bakgrund

Vi söker dig med relevant arbetslivserfarenhet. Som person har du lätt för att skapa nya kontakter. Du är en trygg och mogen person som ger ett förtroendegivande intryck samtidigt som du är tydlig och duktig på att sätta gränser. Vidare har du en god inblick i kulturer och kunskap om olika strukturer i samhället. Vi ser gärna att du pratar flera språk där svenska i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Du erbjuds en anställning hos Bostadsbolaget, Familjebostäder eller Poseidon inom Framtidenkoncernen i Göteborg.
Arbetstiderna är förlagda på kvällar och helger.

Tillträdesdag

Önskad start i februari/mars alternativt enligt överenskommelse.

Information

Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Tveka inte att skicka in ansökan med cv och personligt brev redan idag!

I rekryteringen till denna tjänst är förutsättningen att du genomför ett personlighetstest. Efter att du ansökt till denna tjänst kommer du inom 48 timmar att få en länk till personlighetstestet som innehåller 120 påståenden. Mer information kring personlighetstestet får du i mailet. Vi behandlar din ansökan efter att vi tagit del av ditt resultat.

I den här rekryteringen samarbetar Framtidenkoncernen med Lernia och vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emma Gran på 0722-54 18 43 alternativt emma.gran@lernia.se.

Du kan läsa mer om Framtidenkoncernen på www.framtiden.se

Sök tjänsten här!