Sommar- och timvikarier till Trygghetsgruppen

Vill du vara med och utveckla staden genom att göra skillnad i våra hyresgästers boendemiljö? Tycker du om att möta människor i alla åldrar? Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev redan idag!

Vi stärker nu personalgrupperna i flera av våra bostadsområden och söker dig som vill finnas på plats bland hyresgästerna på kvällar och helger. Din roll är framförallt trygghetsskapande. Som Sveriges största allmännytta tar Framtidenkoncernen ett utökat ansvar i våra utvecklingsområden. Att öka tryggheten här ligger i linje med vårt arbete för ett jämlikt Göteborg. Och det är här vi vill ha med dig!

Arbetsuppgifter

Som trygghetsvärd är din primära arbetsuppgift att skapa trygghet och trivsel i våra utvecklingsområden. Trygghetsgruppens uppgift är att finnas tillgängliga för de som bor i området och samverka med övriga aktörer. Genom bland annat aktiviteter och trygghetsvandringar skapar ni trygghet och goda relationer till de boende.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Trygghetsskapande närvaro i området
• Skapa relationer till de boende
• Samverka med övriga aktörer i stadsdelen
• Delta i olika aktiviteter samt besöka skolar, fritidsgårdar och bibliotek

Din bakgrund

Vi söker dig med relevant arbetslivserfarenhet. Som person har du lätt för att skapa nya kontakter. Du är en trygg och mogen person som ger ett förtroendegivande intryck samtidigt som du är tydlig och duktig på att sätta gränser. Vidare har du en god inblick i kulturer och kunskap om olika strukturer i samhället. Vi ser gärna att du pratar flera språk där svenska i tal och skrift är ett krav. Du ska även ha B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Vi söker nu sommar- och timvikarier som kan vikariera i sommar alternativt hoppa in vid behov. Arbetstiderna är förlagda på kvällar och helger och du kommer att arbeta i Hjällbo/Lövgärdet.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Frågor och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Christian Eldstaf, chef för Trygghetsgruppen, telefon 031-332 15 87, christian.eldstaf@poseidon.goteborg.se

Skicka din ansökan till jobbansokan@poseidon.goteborg.se 

Vi behandlar ansökningarna löpande, men vill ha din ansökan senast 30 april.