Säsonga på våra gröna gårdar i år!

Som säsongsanställd bidrar du till Poseidons ständiga arbete för ett ekologiskt hållbart samhälle. Du kommer att arbeta praktiskt med trädgårds-skötsel och avfallshantering – i ett lag som gör det trivsamt och fint för våra hyresgäster.                                                                     

Säsongsanställd trädgård mars-oktober

Att jobba med trädgård hos oss på Poseidon är ett lagarbete, lett av våra miljövärdar. Här kommer du och dina jobbarkompisar att bidra till fina och rena gårdar där våra hyresgäster trivs och känner trygghet. I jobbet ingår att klippa gräs, rensa ogräs, plantera sommarblommor, köra gräsklippare och trimmer, arbeta med avfall och hålla ordning och reda i våra miljörum m m.

En känsla både för växter och folk

Vi söker dig som gillar att arbeta i grupp, mestadels ute, med praktiska saker. Du ska ha fyllt 18 år, ha minst AM-körkort och ha gått gymnasiet, gärna med trädgårdsinriktning men det är inte nödvändigt. Det viktiga är att du vill ta i och vara en extra kraft ute på våra gårdar – för våra hyresgästers bästa.

Veta mer?

Tjänsten som säsongsanställd trädgård sträcker sig under perioden mars till och med oktober 2019, med arbetstider beroende på behoven på våra åtta olika distrikt. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår personalchef Gunilla Eriksson på telefon 031-332 10 60 samt vår fackliga representant Jan-Olov Isacsson på telefon 031-332 13 23.

Vi vill ha din ansökan via e-post senast den 1 mars till jobbansokan@poseidon.goteborg.se.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 26 800 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt, nära våra hyresgäster.

Säsongsjobbare på Elins Gård