Vill du göra våra gröna gårdar ännu grönare?

Som miljövärdssamordnare hos Poseidon bidrar du till ett ekologiskt hållbart samhälle. Du är arbetsledare för ditt team. Samtidigt är du en i gänget som jobbar på praktiskt med det dagliga trädgårdsarbetet, avfallshanteringen och för ett ökat inflytande för hyresgästen.

Vi söker nu en miljövärdssamordnare till vårt team på Hisingen. Din huvuduppgift blir att coacha och fördela arbetet av vår utemiljöskötsel och underhåll för distriktets rutinerade och kunniga miljövärdar. Du har det yttersta ansvaret för att gårdar, entréer och den yttre miljön sköts och utvecklas på ett sådant sätt att våra hyresgäster trivs och känner trygghet. Liksom att avfallshantering och källsortering inom teamets ansvarsområde fungerar. Du agerar även bollplank och stöd för våra husvärdar i miljö- och trädgårdsfrågor.

God ledare med praktiskt driv

Vi söker dig med minst tre års erfarenhet som gruppledare/lagbas inom utemiljöskötsel, och minst fackkompetens som motsvarar TCYK:s yrkesbevis (vår bransch Yrkesbevis 1 skötsel och förvaltning av utemiljö). Till dina styrkor hör att du är lugn och lyhörd i ditt bemötande, samtidigt som du har en genuin förmåga att samarbeta. Du utför dina administrativa sysslor med noggrannhet och är en självklar spelare när det gäller att arbeta praktiskt i ditt team. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det avgörande är din personliga lämplighet och drivkraft.

Vill du veta mer?

Då kan du gärna kontakta någon av oss:
Chreismer Ericzon, distriktschef på tel 031-332 13 62, chreismer.ericzon@poseidon.goteborg.se Tony Petersson, förvaltare på telefon 031-332 13 63, tony.petersson@poseidon.goteborg.se
Jan-Olov Isacsson, facklig representant 031-332 1323, jan-olov.isacsson@poseidon.goteborg.se

Vi vill ha din ansökan via mejl senast 21 juni till jobbansokan@poseidon.goteborg.se.
Välkommen med din ansökan!

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 26 800 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt, nära våra hyresgäster.