Gör våra gårdar väl värda ett besök!

Som miljövärd hos Poseidons blir du en nyckelperson i vårt ständiga arbete för ett ekologiskt hållbart samhälle. Du kommer att arbeta med trädgård, avfallshantering och för ett ökat inflytande för våra hyresgäster.

Vi söker nu fler miljövärdar till vårt distrikt Backa. Tillsammans med ett av våra områdesteam kommer du att få ansvara för att gårdar, entréer och den yttre miljön sköts och utvecklas på ett sådant sätt att våra hyresgäster trivs och känner trygghet. Ett annat ansvar är att avfalls-hantering och källsortering inom teamets ansvarsområde fungerar, för hyresgästens trivsel i området och vår framtida miljös skull. Du fungerar också som stöd för husvärden i miljö- och trädgårdsfrågor.

En känsla både för växter och folk

Vi söker dig som har trädgårdsutbildning eller har skaffat dig motsvarande kompetens på annat sätt. Du måste ha känsla för såväl människor som växter och miljö och samtidigt förstå vad service innebär. Du är en utåtriktad person med gedigen och väl dokumenterad erfarenhet av perenner. Vi förutsätter vidare att du har B-körkort och erforderlig vana att köra och hantera och sköta trädgårdsmaskiner, samt kan uppvisa referenser från trädgårdsbranschen. Vi på
Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det avgörande är din personliga lämplighet och drivkraft.

Vill du veta mer?

Då kan du gärna kontakta någon av oss:
Reza Zare, distriktschef på telefon 031-332 1462, reza.zare@poseidon.goteborg.se
Riitta Pappi, förvaltare på telefon 031-3321475, riitta.pappi@poseidon.goteborg.se
Jan-Olov Isacsson, facklig representant 031-332 1323, jan-olov.isacsson@poseidon.goteborg.se

Vi vill ha din ansökan via mejl senast 27 april till jobbansokan@poseidon.goteborg.se.

Välkommen med din ansökan!

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 26 800 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt, nära våra hyresgäster.