Ny kollega till växel och kundtjänst!

Nu söker vi dig som vill vara Poseidons röst och ansikte utåt i vår reception på huvudkontoret. Du blir en viktig kugge i hjulet för att ge våra hyresgäster och besökare rätt service.

Du kommer att jobba i vårt kundtjänstteam, där arbetsuppgiften huvudsakligen blir att svara på hyresgästers frågor via telefon och slussa samtal vidare till rätt person. Ditt ansvar blir även att ge våra hyresgäster snabba och tydliga svar på frågor via vårt nya webbaserade frågeforum samt Facebook.

Vi erbjuder ett kul jobb hos ett gott gäng på Poseidons huvudkontor i Gamlestaden. Du får chans att bygga upp våra digitala kundkanaler och blir en central figur på kontoret. I vardagen jobbar du nära din närmsta kollega i receptionen och ingår i Poseidons kommunikationsavdelning.

En stjärna på att ge service

Vi söker dig som gillar kundkontakter och att ge bra service i olika kanaler. För att trivas med jobbet behöver du ha en stor social kompetens och gilla ett stundtals högt tempo. Eftersom jobbet innebär att svara på frågor både via telefon och i digitala verktyg söker vi dig som kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Obehindrad svenska är en förutsättning och har du med dig fler språkkunskaper blir vi extra glada. Du får gärna ha tidigare erfarenhet från telefonväxel och ha arbetat med att ge service både via telefon, digitalt och i en reception. Som person ser vi att du är positiv, nyfiken och driven. Du är inte rädd för att kavla upp ärmarna när det behövs och uppskattar att jobba nära dina kollegor.

Vill du veta mer?

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta informationschef Linda Thorsson på telefon 031-332 11 50 eller vår fackliga representant Per Olsson på telefon 031-332 15 27.

Vi vill ha din ansökan via mejl senast den 23 september till jobbansokan@poseidon.goteborg.se

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 27 000 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt, nära våra hyresgäster.