Gillar du löner och människor?

Vi söker vikarierande lönadministratör som ser till att våra 258 medarbetare får sina löner som de ska. Du sitter på vårt huvudkontor och arbetar både självständigt och tillsammans med andra i löneprocessen.

Vi söker dig som tycker att arbete med löner är spännande och utvecklande. Du kommer att ihop med dina kollegor på huvudkontoret i Gamlestaden arbeta med hela löneprocessen – från ax till limpa. I tjänsten ingår även avtalstolkning, framtagning av prognoser, statistik, pensioner, behörighetsregister med mera. Varje dag har du en nära kontakt med kollegerna på löneavdelningen samt med chefer och andra medarbetare i bolaget.

Noggrann med servicekänsla
För att trivas i rollen krävs det att du är van att arbeta självständigt och har en naturlig förmåga att ge kvalificerad service. Vidare ser vi att du har en utpräglad samarbetsförmåga och klarar av att arbeta under tidspress. Självklart är du noggrann och arbetar strukturerat.

Vad har du gjort tidigare?
Vi förutsätter att du har en löneadministrativ utbildning med erfarenhet av löne- och personaladministration. Det är bra om du har viss kunskap inom ekonomi, då jobbet innebär avstämningar mot lönerelaterade konton. Vi ser det även som positivt med erfarenhet från Hogia, eftersom vi använder oss av deras lönesystem. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det avgörande är din personliga lämplighet och drivkraft.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta personalchef Gunilla Eriksson på telefon 031-332 10 60.
Facklig representant är Jan Jentzell på Unionen, telefon 031-332 14 43.

Vi vill ha din ansökan via mejl senast 1 december till jobbansokan@poseidon.goteborg.se.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 27 000 hyresrätter i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt med stor närhet till våra hyresgäster.