Kommunikatör med webbansvar (vikariat)

Nu söker vi en kollega till kommunikationsavdelningen som vill hjälpa oss att skapa verklig nytta och glädje för våra hyresgäster!

Ditt främsta fokus blir att utveckla och förvalta vår webbplats, där du jobbar med både innehåll och utveckling av form och funktion. I rollen ingår även att ha stenkoll på tekniken – att fixa säkerhetsuppdateringar och säkerställa att kopplingar till andra tekniska system fungerar.

Förutom webbansvaret fungerar du som kommunikatör på avdelningen och bidrar med idéer och innehåll, även till våra andra interna och externa kanaler.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är en flyhänt skribent, med god känsla för såväl bild och form som själva tekniken. Du har en relevant akademisk utbildning samt gärna ett par års erfarenhet från arbete inom kommunikation och webb. Har du dessutom jobbat i WordPress tidigare ser vi det som särskilt meriterande.

För att trivas hos oss bör du drivas av utveckling. Som person är du noggrann, självständig, får saker gjort och gillar att ha ett nära samarbete med människor omkring dig.

Tjänsten är ett föräldravikariat och är placerad på vårt huvudkontor i Gamlestaden.

Låter det som du? Välkommen med din ansökan till jobbansokan@poseidon.goteborg.se senast den 29 september.

Vi gör urval av sökande löpande, så hör gärna av dig med din ansökan så snart som möjligt!

För mer information, kontakta gärna Linda Thorsson, informationschef, tel 031-332 11 50, linda.thorsson@poseidon.goteborg.se