Vill du ha värdens kanske mest spännande jobb?

Som husvärd hos Poseidon spelar du en central roll i vardagskontakten med våra hyresgäster. Det är dig de vänder sig till när de behöver hjälp eller svar på frågor.

Just nu söker vi husvärdar i våra distrikt Hisingen. Ditt jobb är att se till att hyresgästerna trivs med sitt boende och med oss i Poseidon. Du ansvarar också för skötseln av fastigheterna. Det betyder inte att du gör alla reparationer själv, men du ser till att jobbet blir gjort och håller kontroll på kostnaderna. Målsättningen är att våra lägenheter ska förvaltas på ett långsiktigt och kostnadseffektivt sätt i nära dialog med våra hyresgäster.

Social kompetens lika viktig som teknisk

Eftersom husvärden är vårt ansikte utåt, lägger vi stor vikt hur du är som person. Du måste tycka om att jobba med människor och förstå vad service innebär. Förutom gymnasiekompetens vill vi att du har dokumenterad utbildning inom fastighetsförvaltning, samt erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen. Vi vill också att du har hantverkserfarenhet, kunskap inom ekonomi samt förutsätter att du har körkort. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det avgörande är din personliga lämplighet och drivkraft.

Vill du veta mer?

Tjänsten som husvärd är på heltid och tillsvidare. Vill du veta mer, kontakta distriktschef Chreismer Ericzon på tel 031-332 13 62 eller vår fackliga representant Jan-Olov Isacsson på tel 031-332 13 23.
Vi vill ha din ansökan via mejl senast den 21 juni till jobbansokan@poseidon.goteborg.se.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 26 800 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt, nära våra hyresgäster.
poseidon