Vill du göra gott för våra hus och hyresgäster?

Som husvärd hos Poseidon spelar du en central roll i vardagskontakten med våra hyresgäster. Det är dig de vänder sig till när de behöver hjälp med sin lägenhet.

Just nu söker vi en ny husvärd till vårt distrikt Kortedala. Ditt jobb blir att se till att hyresgästerna trivs med sitt boende och med oss på Poseidon. Du ansvarar också för skötseln av fastigheter och lägenheter. Det betyder inte att du gör alla reparationer själv, men du ser till att jobbet blir gjort och håller kontroll på kostnaderna. Målsättningen är att våra lägenheter ska förvaltas på ett långsiktigt och kostnadseffektivt sätt i nära dialog med våra hyresgäster.

Social kompetens lika viktig som teknisk

Eftersom husvärden är vårt ansikte utåt, lägger vi stor vikt hur du är som person. Du måste tycka om att jobba med människor och förstå vad service innebär. Förutom gymnasiekompetens vill vi att du har dokumenterad utbildning inom fastighetsförvaltning, samt erfarenhet från fastighets- eller byggbranschen. Vi vill också att du har hantverks- och datorerfarenhet, kunskap inom ekonomi samt förutsätter att du har körkort. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Det avgörande är din personliga lämplighet och drivkraft.

Vill du veta mer?

Tjänsten som husvärd är på heltid och tillsvidare. Vill du veta mer, kontakta gärna distriktschef Johannes Wallgren på tel 031-332 14 42 eller vår fackliga representant Jan-Olov Isacsson på tel 031-332 13 23.

Vi vill ha din ansökan via mejl senast den 10 februari till jobbansokan@poseidon.goteborg.se.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 27 000 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt, nära våra hyresgäster.