Gamlestaden/Kortedala söker fastighetsingenjör!

Ihop med vår andra fastighetsingenjör säkerställer du värdet och utvecklingen av fastighetsbeståndet i ett växande Kortedala/Gamlestaden. Som expert i energifrågor ansvarar du för grönast möjliga drift och investeringar i vår omfattande ombyggnation.

Distrikt Kortedala står inför flera stora ombyggnationer i vårt bestånd av landshövdingehus och 50-talsfastigheter, parallellt med att vi bygger nytt. Jämte vår andra fastighetsingenjör får du en viktig samordnande roll i dessa projekt – med speciellt ansvar för energieffektiviseringen. Samtidigt coachar du våra husvärdar i dagliga tekniska frågor, samt ansvarar för att planera och organisera för övrigt underhåll, med uppföljning och analys av underhållskostnader.

Gedigen teknisk bakgrund, med känsla för att få projekt i mål

Vi ser gärna att du har 3 års teknisk utbildning på högskolenivå eller yrkeshögskola med inriktning bygg/fastighet/energi, 5 års erfarenhet av att leda projekt i bygg- och fastighetsbranschen samt ett särskilt intresse och kunskap i drift och energifrågor. Mycket goda kunskaper i svenska språket, tal och skrift är ett krav. God kännedom om entreprenadavtal och lagen om offentlig upphandling är meriterande.

Även fast du är en lagspelare, är du van vid att ta egna initiativ och arbeta självständigt och strukturerat med högt driv och stort engagemang. Rollen kräver mycket god kunskap i att planera och organisera sitt arbete, så du ska ha en god administrativ förmåga. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Vill du veta mer?

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Vill du veta mer kan du gärna kontakta vår distriktschef Johannes Wallgren på tel 031-332 14 42 eller vår fackliga representant Per Olsson, Unionen på tel 031-332 15 27 eller Göran Helgegren, Akademikerna, tel: 031-332 11 11.

Vi vill ha din ansökan via mejl senast 18 november till jobbansokan@poseidon.goteborg.se.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 27 000 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i åtta distrikt, nära våra hyresgäster.