Är du vår nya fastighetsingenjör?

Du får en nyckelroll i arbetet för att säkerställa
värdet och utvecklingen av distrikt Västers fastighetsbestånd. Ett distrikt som är mitt uppe
i en rad både spännande och omfattande ombyggnads- och nyproduktionsprojekt.

Förutom att du agerar coach för våra husvärdar i dagliga tekniska frågor, driver du och vår befintliga fastighetsingenjör våra ombyggnads- och nyproduktionsprojekt framåt tillsammans med projektchef och distriktschef. Ni fastighetsingenjörer ansvar även för att planera och organisera för övrigt underhåll, samt att följa upp och analysera distriktets underhållskostnader. Andra uppgifter är avfallshantering, myndighetskrav och energieffektivisering av distrikt Västers fastigheter.

Gedigen teknisk bakgrund med lugn och nyfikenhet

Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning på högskolenivå eller yrkeshögskola med bygg-, installations- eller driftteknisk inriktning, liksom väl dokumenterad erfarenhet av bygg- och fastighets-branschen och kunskap inom områdena energi, VVS och miljö. God kännedom om entreprenadavtal och lagen om offentlig upphandling är meriterande.

Du är van vid att ta egna initiativ och arbeta självständigt med högt driv, stort engagemang och ett brett perspektiv på dina uppdrag. Med rollen följer att du har nära kontakt med medarbetare, hyres-gäster, entreprenörer och myndigheter. Till dina styrkor hör därför, att du är lugn och lyhörd i ditt bemötande, samtidigt som du har en genuin förmåga att samarbeta. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Vill du veta mer?

Välkommen att kontakta distriktschef Lena Molund-Tunborn på telefon 031-332 13 42
samt vår fackliga representant Jan Jentzell på telefon 031-332 14 43.

Vi vill ha din ansökan via mejl senast 1 oktober till jobbansokan@poseidon.goteborg.se.