Hoppa till innehåll Ställ en fråga!

Är du vår nya fastighetsförvaltare?

Vi söker dig med ett stort engagemang i att utveckla hus och leda människor. Och som vill vara med och säkra värdet på beståndet i våra växande distrikt Angered, Backa eller Öster.

Som fastighetsförvaltare får du det affärsmässiga ansvaret för ett fastighetsbestånd på mellan 1000 och 2000 lägenheter. Din roll blir att ihop med ditt team av husvärdar utveckla, underhålla och förädla fastigheterna samtidigt som ni ser till att hyresgästerna är nöjda i ditt område. Du kommer att ha ett tätt samarbete med distriktets fastighetsingenjör, ekonom samt andra fastighetsförvaltare och du rapporterar till distriktschefen.

Ditt huvudansvar på distriktet blir att utveckla dina fastigheters förvaltning och ekonomi enligt planer och mål – med fokus på hyresgäster, intäkter, kostnader och investeringar i ditt bestånd. Du sätter mål för och följer utvecklingen av driftkostnader, ser till att myndighetskrav följs, ansvarar för avtal som rör fastigheterna samt leder och fördelar arbetet för dina medarbetare. Du är även med och fattar beslut om underhållsplaner för beståndet, samt har kontakt med övriga fastighetsförvaltare i bolaget.

Lyssnande ledarpersonlighet som ser husen och hyresgästerna

Vi vill att du som söker har minst fem års erfarenhet från fastighetsbranschen – som förvaltare, teknisk förvaltare, fastighetsingenjör eller med annan lämplig bakgrund. Du är diplomerad fastighetsförvaltare och har lika god kunskap i myndighetskrav kopplade till fastighetsägarens ansvar som sambandet mellan ekonomi, utveckling av fastigheterna och hyresgästers trivsel.

Som person och ledare är du analytisk, strukturerad och har en självklar samarbetsförmåga och känsla för service. Du kommunicerar väl både i tal och skrift, och har en coachande och lyssnande ledarstil med gott omdöme i dina beslut. B-körkort är ett krav. Vi på Poseidon ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

Vill du veta mer?

Då kan du kontakta HR-chef Gunilla Eriksson på telefon 031-332 10 60, gunilla.eriksson@poseidon.goteborg.se. Fackliga representanter är Diana Pusac för Unionen, telefon 031-332 11 99 samt Göran Helgegren, för Akademikerna, telefon 031-332 11 11.

Vi vill ha din ansökan senast den 17 januari 2021.

Bostads AB Poseidon är ett helägt dotterbolag till Förvaltnings AB Framtiden, som i sin tur ägs av Göteborgs Stadshus AB, helägt av Göteborgs Stad. Som stadens största bostadsbolag äger och förvaltar vi cirka 27 200 bostäder i Göteborg. Vi arbetar decentraliserat i sju distrikt, nära våra hyresgäster.

Ansök här