Vill du bo i Örgryte Torp?

Publicerad 17 maj, 2018

 

Balkong i grönska

Inflyttningen i populära Örgryte Torp startar redan i oktober. Är du intresserad? Vi lägger ut nya lägenheter för uthyrning löpande.

Alla lägenheter läggs först ut på Omflyttningsplatsen, där Poseidons nuvarande hyresgäster kan anmäla intresse, därefter på Boplats, som är öppet för alla sökande.

Fakta om Bostads AB Poseidons andra byggetapp i Örgryte Torp

I Örgryte Torp vid Delsjövägen, där tidigare SVT-huset låg, uppför Poseidon tillsammans med flera andra bolag ett populärt bostadsområde med ett mixat utbud av boendeformer som bostadsrätter, radhus med äganderätt och hyresrätter. Husen ligger lummigt bland träden mot Delsjön, med närhet till city. Cyklar ner till Korsvägen gör man på knappt tio minuter.

Poseidon bygger området hyresrätter, totalt 219 stycken i två etapper. I juli 2017 flyttade 64 familjer in i den första etappens hyresrätter – detta i ett hus som även inrymmer områdets förskola. Det som nu hyrs ut är den andra etappens 155 hyresrätter, som byggstartades sommaren 2016. 100 av dessa har inflyttning från 15 oktober, och övriga 55 efter årsskiftet 2018/2019.

Läs mer om projektet på poseidonbygger.se

Till nyhetsarkivet