Ta en lektion på vår webb!

Publicerad 6 februari, 2018

Titelruta med glad tjej i en lägenhet, för film "Så fixar du elen" med översättning av titeln på arabiska, somaliska och engelska.

Undrar du vad du ska göra när frysen är full av is? Eller när det blir stopp i avloppet? Du kan vara lugn. Nu har Poseidon tagit fram tio filmer som ger dig praktiska tips om hur du sköter saker i och kring hemmet.

– Vi har gjort filmer om sådant som ingår att fixa när man har egen lägenhet. Saker man ska kunna sköta själv – och som ligger på ens ansvar att fixa. Med filmerna lär man sig snabbt och enkelt hur det går till, förklarar Mia Olsson Broander, kommunikatör på Poseidon som producerat filmerna.

Filmerna hittar du på vår webb här under Hyresgäst/Boskola. Du kan välja mellan att se dem med undertexter på svenska, engelska, arabiska eller somaliska.

Mycket nöje!

Gott samarbete med Hyregästföreningen Tack till Kicki Persson som jobbar med oss i våra Gårdsföreningar och har bidragit med kloka synpunkter under framtagningen av de 10 filmerna, samt till Guled Abdullahi som jobbar med oss i Hjällbo och har varit med och granskat den somaliska översättningen!

Till nyhetsarkivet